Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart De Dromer

Elfen Tarotkaart - De Dromer

De Dromer

Beschrijving

De eerste stap om welke droom dan ook in vervulling te laten gaan is erin geloven. Geluk en zelfvertrouwen komen voort uit vertrouwen. je dromen zijn je met een reden gegeven! Geloof in jezelf. Wat houdt je tegen? Laat je angsten los en besluit je hartsverlangen te volgen. je hebt deze kaart getrokken omdat je geleid wordt naar het vervullen van je levensdoel. De elfen vragen je om dit blijmoedig en speels te doen! Start je persoonlijke transformatie door je intenties te delen met mensen die je hierin zullen steunen. Wanneer we onze plannen aan anderen vertellen, vergroot dit onze inzet om door te gaan. Het verwoorden van onze hoop en verwachtingen helpt ons de daad bij het woord te voegen en ware veranderingen door te voeren. Onze Droomster staat aan het begin van de heuvel, de Glastonbury Tor, waarop de heilige toren staat die gewijd is aan de aartsengel MichaŽl. Dit staat symbool voor het beginnen aan je reis, waarbij je op de lange tocht omhoog wordt geleid en beschermd door God en de aartsengel MichaŽl.

Extra betekenissen

Tijd voor een nieuwe start! Openstaan voor nieuwe ideeŽn. Een nieuw avontuur beginnen. Een risico nemen. Geen grenzen. je ware lotsbestemming omhelzen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen