Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Acht van Zomer

Elfen Tarotkaart - Acht van Zomer

Acht van Zomer

Beschrijving

Deze kaart staat voor een besluit een situatie achter je te laten die niet langer jouw hoogste doel dient je hebt dit besluit zelf genomen, het is je niet opgedrongen. Het kan een uitdaging voor je betekenen . .. of een hele opluchting, misschien zelfs een avontuur! Je kunt dagelijks kleine stapjes zetten tot de door jou gewenste veranderingen een feit zijn. Of je kunt veel sneller te werk gaan! Het allerbelangrijkste is dat je je situatie eerlijk en open bekijkt en je dan richting je geluk wendt. Maak je geen zorgen. je bent er klaar voor! De elf heeft al haar bezittingen ingepakt en is een nieuwe weg ingeslagen. Daar wacht haar een prachtige nieuwe morgenstond!

Extra betekenissen

Een verhuizing of verandering van baan. Een keerpunt. Uit huis gaan. De zoektocht naar diepere waarheden. Spirituele groei. Beseffen dat er meer is in het leven dan je met je vijf zintuigen kunt waarnemen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen