Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Acht van Herfst

Elfen Tarotkaart - Acht van Herfst

Acht van Herfst

Beschrijving

Leer alles wat los en vast zit! Het kan tijd zijn om terug te gaan naar de schoolbanken of meer te oefenen in de door jou gewenste vaardigheden. Dit kan in de vorm van seminars, bij- of nascholing, of zelfs alsnog terug gaan naar de universiteit. Misschien ga je als stagiaire nieuwe vaardigheden ontwikkelen, of ga jij zelf instructies geven als mentor. Als je van carrière wilt veranderen, is dit het moment! De energie die je in je werk steekt, wordt door iedereen opgemerkt en gewaardeerd, ook door de elfen! De Wet van Aantrekking geeft je energie terug in de vorm van voorspoed, overvloed en vooruitgang. Een klein elfenmeisje leert een ambacht van haar grootmoeder, die tevens haar mentor is. Nauwgezet schrijft ze alles op wat haar leraar haar vertelt.

Extra betekenissen

Opleiding. Voortreffelijk vakmanschap. Goed betaald krijgen voor werk van hoge kwaliteit. Langetermijnprojecten. Werk dat weerspiegelt wie jij bent. Onderzoek doen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen