Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Aas van Zomer

Elfen Tarotkaart - Aas van Zomer

Aas van Zomer

Beschrijving

Deze kaart geeft aan dat een bijzonder vruchtbare en vreugdevolle relatie op het punt van beginnen staat. Het kan een nieuw iemand zijn die nu je leven binnenstapt, of het kan staan voor een nieuwe fase van emotionele intimiteit met je huidige partner. Om een emotioneel vervullend leven te leiden, moet je eerst je hart openstellen voor liefde. Dit houdt ook in geloven in jezelf, dat jij het waard bent dat er van je wordt gehouden. Wanneer iemand zijn genegenheid over je uitstort, laat dan de liefde ook vrijuit stromen vanuit jouw hart, in de wetenschap dat je het verdient om het ook weer in ontvangst te nemen. Deze kaart kan ook duiden op het ontwaken van nieuwe paranormale gaven of spirituele openbaringen. Kijk uit naar tekenen van de elfen, en laat je door je intu´tie door de huidige situatie heen leiden. Onze elfenvriendin staat aan de voet van de Chalice Well in Glastonbury, waar naar men zegt de heilige graal is begraven door Jozef van Arimathea, een volgeling van Jezus.

Extra betekenissen

Een boodschap van liefde. Geflirt. Meeleven met de mensen om je heen. Diepe platonische vriendschappen. Het vinden van een nieuw thuis.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen