Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Aas van Winter

Elfen Tarotkaart - Aas van Winter

Aas van Winter

Beschrijving

Laat je niet afschrikken door moeilijkheden op je pad. je bevindt je op de goede weg en je plannen worden beschermd en zijn veilig. Eventuele moeilijkheden onderweg zijn slechts bedoeld om je sterker te maken ó en zijn feitelijk helemaal geen "blokkades". Je kunt erop vertrouwen dat de nieuwe ideeŽn die je nu krijgt geÔnspireerd zijn en je tijd en energie waard. Diep vanbinnen weet je heel goed wat je moet doen, zelfs al twijfel je aan jezelf. Heb vertrouwen in je eigen inzichten. Communiceer helder en bondig, om verwarring te voorkomen, maar iet erop dat je niet kil overkomt in de manier waarop je jouw waarheid verkondigt. Deze jonge elf houdt grootse magie in haar handen, maar bezit ook de kracht van puur, kristalhelder den vermogen zwevend boven haar hoofd. Haar metgezel vertegenwoordigt haar potentiŽle kracht en moed.

Extra betekenissen

Schitterende nieuwe ideeŽn. Obstakels overwinnen. Optimistisch blijven. De tekenen van een positieve uitkomt zien en hierop vertrouwen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen