Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Aas van Herfst

Elfen Tarotkaart - Aas van Herfst

Aas van Herfst

Beschrijving

Heerlijk nieuws! Een buitenkans aan onverwachte hulpmiddelen arriveert om je te helpen je dromen na te jagen! De elfen zijn betrouwbare scheppers, en ze hebben een cadeau voor jou. Dit kan financiŽle overvloed zijn in de vorm van geld, of een wijs advies, fysieke hulp bij je project, of iemand die je kan voorstellen aan mensen met invloed. Gebruik je hulpmiddelen verstandig. Maak een plan hoe je ze het best succesvol kunt inzetten. Als je over langetermijndoelen aan het denken was, is dit een goed moment om te investeren. Deze jonge elf zit bovenop een overdaad aan potentiŽle kennis. Ze weet dat ze die ooit in geweldige overvloed zal kunnen omzetten.

Extra betekenissen

Investeren in vastgoed. Een bijzonder succesvol project. Geven zonder iets terug te verwachten. Een prettige verandering in je werk.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen