Dagkaart van 23 mei 2019

Zeven van Gedachte

Zeven van Gedachte

Fairy 1

Een situatie in je leven bracht je in verwarring, maar nu is alles ineens helemaal duidelijk voor je. Of de waarheid je nu is onthuld door engelen, bekendgemaakt door een vriend, of door jou zelf ontdekt, het voelt geweldig om wakker en bewust te zijn. Voel je vrij te vragen om tijd voor jezelf, als je daar behoefte aan hebt.

Beschrijving

Aha! De waarheid is bovengekomen, en nu is alles duidelijk. Er was toch een reden voor gebeurtenissen die volledig willekeurig en zinloos leken. Misschien heeft iemand het aan je onthuld of ineens liep je er zelf tegenaan. Hoe dan ook, dat je de waarheid weet maakt je heel sterk! Het kan zijn dat jij waardevolle informatie hebt voor iemand anders die wanhopig hulp nodig heeft. Jij of iemand die je kent kan behoefte hebben aan tijd voor zichzelf. Vreedzame afzondering kan vele verborgen persoonlijke schatten en talenten aan het licht brengen.

Extra betekenissen

Tijd om prioriteiten te herwaarderen. Zorgvuldig beslissingen nemen. De waarheid omarmen. Iemands motivatie verkeerd begrijpen.


Wat vind jij van de tarot dagkaart 'Zeven van Gedachte'? Geef je reactie in de comments hieronder.