Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Eigenwaarde

Eigenwaarde - De Zalmkleurige Stoel


'Neem plaats in mijn stoel en voel mijn liefde,' zegt de Grote Dienaar.
Eigenwaarde

Zalm is de kleur van diepe emotionele vrede. Je hebt het geschenk van eigenliefde gekregen. Deze kaart duidt op liefde voor het leven en het niet langer proberen je waarde te bewijzen tegenover anderen, die misschien niet zien wat jij ziet. Vertrouw op je
innerlijk weten.

Kernbegrippen:

Grotere kennis; onschuldige nieuwsgierigheid; beloond worden; goddelijke liefde ontvangen

Kernwoorden:

Vertrouwen, eigenliefde, waarde

Legende

De Zalmkleurige Stoel verschijnt aan een lnuit-kind wanneer ze aan het spelen is in de sneeuw. Vallei en Rivier zijn de beschermers van de Zalmkleurige Stoel. 'Ik krijg de Stoel nooit te zien,' klaagt Rivier. Vallei fluistert: 'Sommigen doen hun ogen dicht en zien hem.' Het kind rent naar huis om haar ouders over de stoel te vertellen, maar niemand gelooft haar en uitgeput gaat ze liggen. Later verschijnt de stoel opnieuw aan haar. Ze klimt erin en voelt de liefde van de Grote Dienaar.

Inspiratie

Mensen, gebeurtenissen en dingen die je je niet voor kon stellen worden tot jou aangetrokken. Mik hoger, en je zult nog opmerkelijkere gebeurtenissen aantrekken in je leven. Laat je energie groeien. Ontvangen is een handeling.

Persoonlijk onderzoek

Hoe sta ik tegenover het begrip 'waard zijn'? Kan ik mezelf toestaan te ontvangen wat anderen niet ontvangen?

Meditatie

Laat alle spanning los terwijl je licht als een veertje in de Zalmkleurige Stoel valt. Voel hoe de stoel je opvangt. Voel dat je gevuld wordt met zalmkleurig licht. Blijf tot je een overvloed aan energie hebt ontvangen van het licht.