Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Dienen

Dienen - Honey Adams


Als je je verlangens opgeeft, laat ik alles wat je verlangt naar je toekomen
Dienen

De energie zit in het manifesteren door middel va dienstbaarheid aan anderen. Deze kaart duidt op de kunst om vastberaden emotioneel stand te houden en iets duurzaams en blijvends te scheppen Het kan je ook vertellen dat je iets niet ziet of niet waardeert wat je hebt.

Kernbegrippen:

Begunstiging; onwil een compromis te sluiten; tevredenheid vinden; de vreugde van dienen; kostbare herinneringen

Kernwoorden:

Medeleven, loyaliteit, kracht

Legende

Honey Adams hield heel veel van haar drie kinderen en genoot van haar gezin, maar af en toe voelde ze spijt dat ze nooit een carričre had gehad buiten het huishouden. Aan het einde van haar leven beseft ze dat deze 'mislukking' helemaal geen mislukking was. Ze had iets belangrijkers bereikt: haar nalatenschap voor haar dochter Frannie was dienstbaarheid. Moeder zijn is een grootse prestatie.

Inspiratie

Zie jij jouw leven zoals het werkelijk is? Hoewel we misschien wensen dat dingen anders zijn, creëren we vaak precies wat we nodig hebben. Dit is een kans om te kijken waar je nu staat, op te geven waarop je recht denkt te hebben en te beginnen met dienstbaar zijn aan anderen.

Persoonlijk onderzoek

Op welke manier word ik geďnspireerd door het idee van dienstbaar zijn? Hoe maak ik het beste van mijn huidige situatie? Wat kan ik geven?

Meditatie

Ontspan je tot je voelt dat je in een vredige, veilige plaats bent. Honey is daar. Ze is van ver gekomen om je op te zoeken. Het maakt niet uit wat je zegt: eenvoudige woorden zijn prima. Leg aan Honey uit waarom deze plaats veilig is. Nu moet ze weer gaan. Ze geeft je een warme omhelzing en bedankt je voor de ontmoeting. Kijk hoe ze het licht in loopt. Wat was het laatste dat je haar vertelde? Doe je ogen open en schrijf het op.