Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Acceptatie

Acceptatie - Kersenhart


Wanneer ik mezelf accepteer vind ik liefde.
Acceptatie

Er wordt gewezen op onschuld en een onvermogen de eigen gaven te zien, evenals de bescherming door spirituele gidsen, geluk en een verhoogd zelfrespect en vertrouwen.

Kernbegrippen:

Nieuwe manieren om jezelf te zien; onvolmaaktheid omarmen; je incompleet voelen; jezelf tekort doen.

Kernwoorden:

Manifesteren, kennis, geluk.

Legende

Kers houdt van haar werk als serveerster, maar ze mist iets in haar leven. Ze heeft een vriend, maar vermoedt dat hij haar niet trouw is. Op een dag bestelt een klant een stuk kersentaart. Kers snijdt een punt af en verzucht tegen een vriendin dat haar leven als die taart is - er mist een stuk. Haar vriendin merkt op dat Kers misschien een hartvormige taart is. Kers' perspectief verandert. Ze verlaat haar vriend en later ontmoet ze een man die haar wel gelukkig maakt.

Inspiratie

Er verschijnt een magische doos met zelfacceptatie. Al jouw unieke kwaliteiten zitten erin. Doe de doos open. Is alles nu duidelijk? Kersenhart nodigt je uit jezelf te zien als compleet, precies zoals je bent.

Persoonlijk onderzoek

Heb ik een juist beeld van mezelf? Of vervorm ik mijn werkelijkheid en doe ik mezelf tekort? Kan ik mezelf simpelweg accepteren?

Meditatie

Stel je Kersenhart voor met je geestesoog. Ze is blij dat je bij haar langs komt en wil je een stuk taart geven. Zie het stuk waarvan je het gevoel hebt dat het miste in je leven. Laat dit het geschenk worden dat je altijd had willen hebben. Laat je gevoelens een nieuw bewustzijn voor je scheppen. Wanneer je zover bent, schrijf dan je nieuwe bewustzijn op.