Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Ontdekking

Ontdekking - Pink uit Pinkton


Lk ben meer dan ik denk dat ik hen.
Ontdekking

In het verleden was je er misschien nog niet klaar voor om de feiten onder ogen te zien. Bereid zijn de reis te ondernemen ongeacht te uitkomst zal lonend zijn. Bereid je voor om een
toezegging helemaal waar te maken.

Kernbegrippen:

Het verleden achterlaten; klaar zijn voor een nieuw avontuur; bereid zijn je op onbekend terrein te wagen; een nieuw niveau van voor jezelf zorgen

Kernwoorden:

Vooruitgang, reis, betrokkenheid

Legende

Het leven is eenvoudig voor de jonge Pink. Hij vindt alles vanzelfsprekend, tot hij op een dag zijn grote liefde Petunia verliest, wat hem dwingt tot een reis door zijn innerlijk. Hij werkt hard aan zichzelf in de hoop op een tweede kans, die niet komt. Wanhopig wendt hij zich tot de Hemelgod en hoort dat Petunia niet in staat is liefde te ontvangen. Pink ziet in dat Petunia in zijn leven is geweest om zijn capaciteit tot liefhebben te vergroten.

Inspiratie

Probeer je een leven te heroveren dat niet langer bij je past? Als je op dit moment van slag bent of met een moeilijke situatie worstelt, probeer je misschien iets te behouden wat veel minder is dan je verdient.

Persoonlijk onderzoek

Ben ik gelukkig in deze situatie? Heb ik er baat bij? Het is tijd voor heling van oude denkwijzen. Bewustwording is genezing.

Meditatie

Denk aan iets waarover je op dit moment heel enthousiast bent. Laat het gevoel in je opborrelen. Onderneem nu de reis naar de berg van de Hemelgod. Terwijl je klimt vallen je menselijke zorgen weg. Wanneer je op de top bent aangekomen, komt de Hemelgod je gezelschap houden en hij begint tegen je te praten. Luister goed.