Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Onzekerheid

Onzekerheid - Duivelsrode Regenboog


Mijn grootste tegenstander woont in mijzelf.
Onzekerheid

Energie die naar binnen gericht wordt, kan leiden tot angst en stagnatie. Er is moed voor nodig om onverschrokken door te gaan. Dit is een boodschap om van binnen te groeien, energieker te worden, en moed te vragen aan de engelen om vooruit te gaan.

Kernbegrippen:

Moedig zijn; tegenslagen trotseren; immense innerlijke kracht vinden; je eigen bijdrage onderschatten

Kernwoorden:

Vrijheid, dapperheid, succes

Legende

Bob is een uitvinder, maar maakt nooit iets af, geeft altijd op, ervan overtuigd dat zijn projecten nutteloos zijn. Op een dag maakt hij iets af en hij is opgetogen, totdat er een demon verschijnt, die de spot met hem drijft. De Duivelsrode Regenboog bestaat uit onze diepste angsten. In een droom ontdekt Bob dat hij het verschil kan zien tussen echte en ingebeelde angsten. De Duivelsrode Regenboog weerhoudt hem er niet langer van zijn dromen te verwezenlijken.

Inspiratie

Wonderbaarlijke veranderingen liggen in het verschiet. Het leven wordt altijd beter als we onze demonen in de ogen zien. Blijf op koers. Vertrouw erop dat een medestander zal verschijnen. Het geschenk van een tegenslag wordt nooit gegeven zonder de kracht die te overwinnen.

Persoonlijk onderzoek

Luister ik naar mijn angst? Hoe kan ik putten uit mijn moed?

Meditatie

Roep vanuit een vredige gesteldheid twee of drie van je spirituele beschermers aan. Wanneer ze verschijnen, deel dan je angsten met hen. Laat je beschermers je kracht geven en je helpen groter te worden dan je angsten. Hoe voel je je nu?