Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Verwarring

Verwarring - Zilveren Wolk


Elk zilveren randje heeft een wolk.
Verwarring

Wanneer je jezelf in het onbekende bevindt, biedt het misschien weinig troost te weten dat je veilig bent. Begrijp dat je engelen je hier hebben gebracht. Je hebt nu mogelijk meer informatie nodig. Wees stil en laat inspiratie toe; deze zal zeker komen.

Kernbegrippen:

Verwarring toelaten; spirituele hulp; gevolgen van handelingen; liefde vinden

Kernwoorden:

Helderheid, hulp, openbaring

Legende

Janna beklimt de Vertrouwensberg in een dikke mist, zich afvragend of haar beslissing om het uit te maken met haar vriend de juiste was. Er is sprake van een andere man (zoals meestal het geval is). Zilveren Wolk omhult haar en het is koud en griezelig. Ondanks haar verwarring blijft ze klimmen. Wanneer ze bij de top is, verdwijnt de mist en ziet ze ver onder zich de stad. Met de hulp van Zilveren Wolk heeft ze veel verder gelopen dan ze dacht. Ze weet nu wat ze moet doen. Ze begint aan de lange tocht naar huis om haar geliefde voor zich terug te winnen.

Inspiratie

Als we verward durven zijn, kunnen we helderheid vinden. Er valt niets op te lossen. Meditatie en stilte zal duidelijkheid scheppen.

Persoonlijk onderzoek

Kan ik verwarring als iets goeds zien? Kan ik leren loslaten dat ik onmiddellijk een oplossing nodig denk te hebben?

Meditatie

Doe je ogen dicht en visualiseer de ruimte waarin je bent. Concentreer je op één voorwerp in de kamer. Wanneer je ontspannen bent, voel dan de aanwezigheid van Zilveren Wolk. Wanneer je het voorwerp niet langer met je geestesoog ziet, ontspan je dan nog dieper en haal rustig adem. Je bent op de plaats van het niet weten. Het is een veilige omgeving. Vraag naar het hoogste goed en dit zal aan je geopenbaard worden.