Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Losbestemming

Losbestemming - Zwart en Wit


Samen zijn we sterker dan alleen.
Losbestemming

Zwart is de schaduw die serieus genomen wil worden. Aangezien zwart alle kleuren absorbeert, straalt het de warme, krachtige energie van de beschermer uit. In tegenstelling tot Zwart is Wit ge´soleerd. Samen brengen ze balans en creatie. Je zult worden begeleid door je engelen naar wat het beste is voor jou en andere betrokkenen.

Kernbegrippen:

Ware liefde; opkomen voor je overtuigingen; positief voorteken; extreme zienswijze; diepe voldaanheid; vermogen tot veranderen

Kernwoorden:

Liefde, levensweg, vertrouwen

Legende

Zwart en Wit wachten in de hemel om (weer) terug naar aarde te gaan om hun werk af te maken. Wanneer ze elkaar tegenkomen en verliefd op elkaar worden, horen ze dat ze niet samen zullen zijn op aarde. In eerdere levens was hun liefde onfortuinlijk. Ze doen een beroep op de Raad der Grote Geesten - die hun vraag om samen te zijn afwijst. Maar de Grote Dienaar verschijnt en vervult hun wens. Samen bereiken ze vele malen meer dan ze alleen hadden gekund.

Inspiratie

Neem risico. Durf je leven te leven zoals jij wilt. Ben je bereid offers te brengen om te krijgen wat je wilt?

Persoonlijk onderzoek

Wat heb ik nodig om mijn lot vorm te geven? Ben ik klaar voor mijn lotsbestemming?

Meditatie

Herinner je een tijd dat je vocht voor iets waarin je geloofde, en won. Laat het gevoel van triomf je lichaam helemaal opvullen. Zie jezelf voor de Raad der Grote Geesten. Doe een verzoek. Ze zullen je wens vervullen als die voor het hoogste goed van allen is. Ze vertellen je hun beslissing. Bedank de Geesten voor hungoede raad. Ontspan je in de wetenschap dat de Raad zal beraadslagen met de Grote Dienaar. Je kunt wanneer je maar wilt de Raad om advies vragen.