Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Instinct

Instinct - Wolf van Wit Licht


Er leeft een gids in ons.
Instinct

Om in het licht te stappen laten we al onze zintuigen los, behalve ons instinct. Ongehinderd leidt ons instinct ons dan naar hogere plaatsen en de hulp van onze engelen. Het is nu tijd de beschermer te zijn of beschermd te worden. Je weet zelf welke rol je nu past.

Kernbegrippen:

Soloreis; Spirit is op de weg die voor je ligt; geleid door Spirit; je instinct volgen

Kernwoorden:

Instinct, gidsen, ontwaken

Legende

Wolf beklimt de verraderlijke rotsen, zijn ogen altijd gericht op hogere plaatsen. Toen hij zich voorbereidde een gids te worden, leerde zijn meester hem nooit om te kijken. 'Wanneer we terugkijken, lekken we energie die we nodig hebben voor de toekomst', vertelde zijn meester. Wolfs instinct is zijn verdediging en hij voorvoelt gevaar. En zo gaat Wolf altijd verder en kijkt niet naar beneden op zoek naar zijn vijanden. Hij klimt ongezien, want slechts zij die een spirituele gids zoeken, kunnen hem zien.

Inspiratie

Je instinct is een fijnbesnaard instrument, dus waarom zou je eraan twijfelen? Je wordt begeleid op je reis.

Persoonlijk onderzoek

Hoe leer ik los te laten en door te gaan? Vertrouw ik op mijn innerlijke gids?

Meditatie

Stel je een waterval van licht voor die van boven naar beneden stort. De Wolf van Wit Licht wenkt je. Ga naar hem toe. Wat zie je wanneer hij je leidt? Praat hij tegen je? Misschien niet; communicatie kent vele vormen. Is hij vriendelijk? Neutraal? Weet je intu´tief iets over hem? Als hij het toelaat, kijk hem dan in de ogen. Taferelen die voorheen ongezien waren worden je nu misschien onthuld.