Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Loslaten

Loslaten - Schaduwgrijze Storm


Lk kan je geheimen niet langer bewaren.
Loslaten

Aanschouw alles wat jij bent, want je bezit een macht die je nog niet bevat. Dit is misschien beangstigend, maar er wacht een groot gevoel van vrijheid op je wanneer je je schaduw-zelf ontmoet. Diepe innerlijke wijsheid zal je ten deel vallen. Blijf standvastig. Je bent meer dan je weet.

Kernbegrippen:

Loslaten; zwelgen in het verleden; oprechte woede; verandering in bewustzijn; dag des oordeels; helder zien; verborgen waarheid; grote ontdekking

Kernwoorden:

Genezing, absolutie, integratie

Legende

Nikita haastte zich door weer en wind over de begraafplaats naar huis. Ze is doodsbang wanneer Schaduwgrijze Storm verschijnt en met haar eigen stem pijnlijke dingen herhaalt die ze tegen zichzelf en anderen heeft gezegd: 'Het is allemaal jouw schuld... Dat vergeef ik jullie nooit!' Terwijl ze in de regen naar haar eigen woorden luistert, ontdekt ze dat zij er zelf de oorzaak van is dat ze zo ongelukkig is. Ze verlaat de begraafplaats met een lichter hart, in staat zichzelf en anderen te vergeven.

Inspiratie

Dit gaat over persoonlijke verantwoording en het loslaten van schuld. Het is tijd de rotzooi op te ruimen en verder te gaan. Je kunt niet vooruit zolang je je blijft verbergen.

Persoonlijk onderzoek

Dit duidt op het genezen van zaken met betrekking tot de oorspronkelijke familie. Ben ik er klaar voor mijn verleden onder ogen te zien en los te laten?

Meditatie

Om deze meditatie te doen, moet je ervoor zorgen dat je niet afgeleid kunt worden. Schaduwgrijze Storm vraagt je simpelweg te zitten en te luisteren. In de stilte zul je jezelf horen. Als je werkelijk vrijheid zoekt, zal Schaduwgrijze Storm misschien naar je toe komen.