Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Afwijzing

Afwijzing - Ivoren Toren


Ze zullen mij niet gebruiken.
Afwijzing

Je hoeft jezelf niet langer te bewijzen. Dit gaat over begrijpen wie je bent en wat je hebt gecreŽerd. Ivoor laat anderen toe in je leven. Kies verstandig.

Kernbegrippen:

Goedkeuring van anderen; onbehulpzame omgeving; alleen werken; komst van een leraar

Kernwoorden:

Bescherming, uitsluiting; ontwikkeling

Legende

De kunstenaar is opgeroepen voor juryplicht, maar ze zullen hem niet gebruiken. Hij past niet in hun plaatje van hoe een jurylid moet zijn. Hij maakt schilderijen die niemand begrijpt. Hij woont alleen. Ze willen iemand die zich in de ander kan verplaatsen, maar dat zal hij nooit doen. Hij heeft met niets of niemand iets te maken. Ze eerbiedigen zijn individualiteit wanneer ze hem uitnodigen, maar wanneer hij verschijnt, wijzen ze die af door hem niet te gebruiken.

Inspiratie

Je hoeft niet 'bij het groepje' te horen. Blijf trouw aan jezelf en je zult niet ongelukkig zijn. Afwijzing is bescherming van Spirit.

Persoonlijk onderzoek

Werk ik samen met mijn omgeving of werk ik hier tegenin? Wat is het doel van mijn huidige afzondering?

Meditatie

Stel je voor dat er een goddelijk Ivoren licht op je neerschijnt en je omringt. In de verte lonkt de Ivoren Toren. Je komt aan bij het kasteel en de ophaalbrug komt langzaam omlaag. Je loopt over het terrein van het kasteel naar de toren. Bovenaan de trap is een deur. Binnen is de plaats waar geen oordeel is. Je hebt eindelijk de weg naar huis teruggevonden.