Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Onpartijdigheid

Onpartijdigheid - Bahana Beige


Ik luister stilletjes en laat jou je eigen leven inkleuren.
Onpartijdigheid

Het is nu niet het moment om persoonlijk te stralen, maar om anderen naar voren te laten komen met hun gaven. Je ziet jezelf misschien als persoonlijk adviseur. Geef anderen de ruimte om hun eigen antwoorden te vinden. Advies wordt misschien niet op prijs gesteld. Wees onpartijdig.

Kernbegrippen:

Neutrale positie; zaken zich laten ontvouwen; in een ander zijn schoenen staan; hogere communicatie.

Kernwoorden:

Gids, ruimdenkend, eerlijkheid

Legende

Bahana is de wijze heerser van het stadje Beige. Ze staat erom bekend geschillen eerlijk op te lossen. Op een dag ruziŽn twee buren over de kleur waarin ze hun schutting willen schilderen. Bahana geeft hen elk een pot verf en gebiedt hen hun kant van de schutting te schilderen in de kleur die de andere buurman koos. Ze weet dat wanneer ze hun wereld kunnen schilderen in de door hun buren geliefde kleur, ze elkaar zullen begrijpen en accepteren.

Inspiratie

Kijk met een onafhankelijke blik naar je situatie. De handeling is hier luisteren en observeren.

Persoonlijk onderzoek

Als ik een stapje achteruit doe om naar mijn situatie te kijken, wat zie ik dan? Kan ik neutraal zijn?

Meditatie

Terwijl er zich een mist vormt, adem je een aantal keer diep in. Bahana Beige wenkt je om in de mist te komen. Wanneer je zover bent, laat dan haar energie en kennis binnen. Als er iets gebeurt, laat het dan gebeuren, maar volg het, neem niet de leiding. Het niets is je doel. Doe je ogen open wanneer je klaar bent en bedank Bahana dat ze je eraan heeft herinnerd tijd te nemen om met jezelf te zijn.