Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Balans

Balans - Uitgemergelde Periwinkle


Ik moet scheppen voor de gelegenheid verdwijnt.
Balans

Deze kaart kan wijzen op een weerzin tegen verandering. Misschien aarzel je als gevolg van het verleden - maar dit betekent niet dat je haastig te werk moet gaan. Weeg alles tegen elkaar af voordat je verdergaat. Dit kan het begin van een relatie betekenen: doe rustig aan.

Kernbegrippen:

Illusies najagen; gezondheidszaken; dwangmatig gedrag; onevenwichtigheid in dieet; resultaatgericht zijn; jezelf verwaarlozen; waarden in ere houden

Kernwoorden:

Hulp, hoffelijkheid, steun

Legende

De legende: Periwinkle is een kleinsteedse toneelspeler met een groot talent. Een agente is in de stad en is behoorlijk onder de indruk van de jonge Periwinkle. Ze biedt hem een contract aan en hij laat alles vallen wat ooit belangrijk voor hem was om beschikbaar te zijn voor roem en glorie. Ervan verzekerd dat zijn grote doorbraak ieder moment kan plaatsvinden, vervreemdt hij van zijn vrienden en familie. Hij tekent een contract met het bureau, maar er is geen werk - er wordt hem verteld dat hij moet wachten op de juiste rol. Hij ontdekt dat het wachten op een droom niet zo geweldig is als het leven van een liefdevolle realiteit.

Inspiratie

Door ergens naartoe te rennen, jaag je het misschien weg. Pas op dat je niet wordt bedrogen door je eigen verlangens.

Persoonlijk onderzoek

Ik neem mezelf altijd mee, waar ik ook ga. Is er een deel van mijn leven dat niet op één lijn staat met wie ik ben?

Meditatie

Ga op stap met Periwinkle. Hij vertelt je wat hij allemaal heeft moeten doen om gemaakte fouten goed te maken. Hij zegt: 'We eindigen allemaal op dezelfde plaats, dus geniet van de reis'. Blijf een poosje bij hem zitten. Je zult weten wanneer het tijd is om terug te keren.