Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Herstel

Herstel - De Lila Sleutel


Pijn uit ons verleden opent de deur naar begrip.
Herstel

Lila schept afstand zodat je het grote geheel kunt overzien. Wat ooit misschien onvolwassenheid was, groeit nu uit tot een nieuw partnerschap met Spirit. Doe een stapje terug en laat de engelen hun helende werk doen.

Kernbegrippen:

Angsten onder ogen zien; pijn is kracht; moed om angst onder ogen te zien; ontwakende grootsheid.

Kernwoorden:

Authenticiteit, herschepping, begrip

Legende

Wanneer Greta wakker wordt in haar kamer ziet ze daar allemaal pijnlijke herinneringen uit haar kindertijd. In de verte verschijnt een gigantische houten deur en door het sleutelgat straalt schitterend wit licht. Terwijl Greta probeert haar pijnlijke herinneringen te verzamelen, smelten ze en vormen de grote Lila Sleutel. Ze steekt de sleutel in het slot en wordt overspoeld door een golf van angst. De deur gaat open en de pijn en angst verdwijnen. Er komt helderheid: overleven is niet langer voldoende.

Inspiratie

Zodra de sleutel is gebruikt om de deur te openen, zul je een nieuwe manier van leven hebben, zonder sleutels. Waar jij heen gaat zijn geen sloten.

Persoonlijk onderzoek

Het is tijd een deel van mezelf terug te vinden dat slapend is geweest. Ben ik klaar voor een bezielde toekomst?

Meditatie

Stel je voor dat je voor een deur staat, met in je hand een sleutelbos. Iedere sleutel heeft een andere chakrakleur. Een sleutel trekt je aandacht. Visualiseer dat je de deur open doet met je sleutel. Laat het licht aan de andere kant van de deur over je heen stromen wanneer je naar binnen gaat. Heeft het licht een bepaalde kleur? Waarover gaat deze reis?