Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Vergeving

Vergeving - Rhonda Rino uit Amethist


We vergeven nooit anderen, alleen onszelf omdat we over anderen geoordeeld hebben.
Vergeving

Amethist beschermt ons tegen giftige situaties. Deze kaart duidt op heling en het jezelf toestaan terug te keren naar je natuurlijke staat van vredigheid. Denk eraan, we vergeven nooit anderen, we vergeven slechts onszelf dat we houden van mensen die ons bedriegen. Dit is een tijd van persoonlijke evolutie.

Kernbegrippen:

Vervulde wensen; vasthouden aan dromen; pijn uit het verleden.

Kernwoorden:

Erbij horen, jezelf vergeven, vervulling

Legende

In het stadje Amethist woont Rhonda Rino. Ze neemt haar moeders drinkprobleem niet persoonlijk op, maar ze droomt ervan een geliefd huisdier te worden. Op een dag klinken er geweerschoten. De neushoorns worden uiteengedreven en een klein mensenkind komt midden in de verwarring terecht. Rhonda pakt hem op en brengt hem in veiligheid. Mensen ontdekken het tweetal, opgekruld samen slapend onder een boom, en schieten Rhonda met een verdovingsgeweer. Wanneer ze wakker wordt, is ze in een tuin met het jongetje en zijn familie -Rhonda's nieuwe familie.

Inspiratie

Rhonda's wezen ligt in het feit dat ze niet zwelgt in wrok. Ze overstijgt vergeving doordat haar focus ligt op haar intentie, niet op haar pijn.

Persoonlijk onderzoek

Dit is mogelijk een tijd voor familieheling. Kan ik mezelf vergeven dat ik van mensen hou die me bezeren?

Meditatie

Haal diep adem en adem alles uit wat jou niet dient. Denk aan iemand van wie je het moeilijk vindt hem (of haar) te vergeven. Zie hem als een klein kind. Sta toe dat hij contact met je maakt. Merk op welke reactie je op hem hebt. Wat verdient jouw energie - je vasthouden aan je dromen of je vasthouden aan je wrok?