Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Zelfgenoegzaamheid

Zelfgenoegzaamheid - Karmijnrode Dromen


Lk voel het verlies van mijn dromen.
Zelfgenoegzaamheid

Levenskracht is een serieuze zaak. Sta jij pal voor je eigen droom of volg je die van iemand anders? Droefheid en onvermogen een verloren droom los te laten kunnen hier naar voren komen. Het is tijd afstand te nemen van alles wat niet werkelijk met jou resoneert. Laat los en wees vrij.

Kernbegrippen:

Jezelf voeden; dromen niet verwezenlijken; je uitgeput voelen; tijd voor echte rust; gebrek aan motivatie; jezelf inhouden.

Kernwoorden:

Durf, ontembaarheid, terugvordering.

Legende

Aan het einde van haar leven denkt Flo terug aan de droom die ze deelde met haar overleden echtgenoot om naar Florida te verhuizen. Ze zijn nooit gegaan. Na het overlijden van Flo ontdekt haar dochter dat haar ouders geld genoeg hadden om naar Florida te verhuizen. Terwijl ze denkt over wat ze met haar erfenis zal doen, vraagt ze zich af waarom haar ouders hun droom nooit hebben verwezenlijkt.

Inspiratie

Dit is een waarschuwing om niet op te geven! Pas ervoor op te blijven hangen in een situatie waarvoor je niet echt gekozen hebt. Je zult nooit bevrediging vinden in de onbeantwoorde droom van iemand anders.

Persoonlijk onderzoek

Hoe kan ik mijn dromen opnieuw in kaart brengen? Hoe stop ik met dingen voor me uit te schuiven? Kernbegrippen: Jezelf voeden; dromen niet verwezenlijken; je uitgeput voelen; tijd voor echte rust; gebrek aan motivatie; jezelf inhouden.

Meditatie

Stel je voor dat je precies doet wat je wilt. Voel je de vreugde van het leven in je droom? Kijk terug naar wat je achter je laat om je droom te realiseren. Bijvoorbeeld: hoe kun je leven met minder geld? Als je er klaar voor bent, verplaats je dan naar de vreugde. Doe je ogen open. Wat is er aan je onthuld?