Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Dankbaarheid

Dankbaarheid - Lucy uit Indigo


Lk ben zo blij dat jij in mijn leven bent.
Dankbaarheid

Je bent tot meer in staat dan slechts dodelijk vervelende gesprekken. Het is tijd voor verlichte communicatie en je zult het bewustzijn van anderen verhogen. Je bent wie je wilt zijn; de gaven die je in anderen ziet, bestaan al in jou.

Kernbegrippen:

Vriendschap; diepgaande liefde; zwangerschap; verzorging; onvoorwaardelijke liefde voor jezelf of anderen

Kernwoorden:

Waardering, erkenning, achting

Legende

Lucy's beste vriendin schrijft een brief aan Lucy's ongeboren kind. Ze doet dit zodat het kind op een dag zal begrijpen hoe uitzonderlijk haar moeder is. Lucy is een `vriendin uit Indigo': iemand die je altijd steunt, nooit oordeelt, altijd het goede ziet ongeacht de omstandigheden en iedereen om haar heen bezielt. Haar dankbaarheid voor Lucy straalt uit de hele brief.

Inspiratie

Dankbaarheid verhoogt onze trilling. Als je niet gelukkig bent in een willekeurige relatie, herinnert Lucy je eraan dat het altijd in je macht ligt om dit te veranderen. Hoe je een goed mens kunt zijn, is geen mysterie. Goede mensen doen gewoon goede dingen.

Persoonlijk onderzoek

Welke persoon bewonder ik het meest? Waarom? Hoe kan ik op dat niveau leven?

Meditatie

Neem de komende tien dagen iedere dag een paar minuten de tijd om een dankbaarheidslijst te maken. Kijk niet naar de lijst van de vorige dag wanneer de dag begint. Aan het einde van de tien dagen lees je alle lijstjes. Merk op wat terug blijft komen. Sta jij op je lijst?