Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Vertrouwen

Vertrouwen - Steen van Koninklijk Paars


Ik ben meer dan ik denk.
Vertrouwen

We zijn allemaal gewond; sommige verwondingen zijn makkelijk te zien, en andere niet. Ga gestaag door en laat je niet tegenhouden door je pijn. Je hebt het in je anderen te inspireren, en als jij niet doorgaat, zullen zij eronder lijden. Het is tijd je boodschap te bezorgen.

Kernbegrippen:

Smalle focus; overal wonderen; goede raad naast je neerleggen; je gaven niet accepteren; energie gebruiken op een zelfvernietigende manier

Kernwoorden:

Gaven, mijmeren, angst

Legende

Peggy is doodsbang. Ze kan maar niet verder kijken dan de muur voor haar en het weerhoudt haar verder te gaan. Ze roept om hulp. De Grote Geesten verschijnen en vertellen haar dat ze een Steen van Koninklijk Paars vasthoudt, en dat ze denkt dat dit een muur is. Ze moedigen haar aan de steen terug te leggen in het pad en vragen haar niet af te zien van het leven. Peggy laat de steen op de grond zakken en stapt moedig vooruit. Haar toekomst ziet er een stuk lichter uit.

Inspiratie

Wat je bang maakt is veel kleiner dan je denkt. Als je pijn hebt en je houdt je er krampachtig aan vast, wordt de situatie alleen maar erger. Je grootsheid wacht.

Persoonlijk onderzoek

Ik heb een geweldige hoeveelheid persoonlijke aantrekkingskracht. Ben ik bereid mezelf te laten schijnen?

Meditatie

Dit is het moment om los te laten en je eigen gaven te erkennen. Bedank je begeleiders voor hun bescherming, en dat ze niet hebben toegestaan dat je opgaf. Dit is de eerste stap naar communiceren en delen met de wereld. De Steen van Koninklijk Paars is een onderdeel van je weg, niet de gehele reis.