Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Mystiek

Mystiek - Een vrouw genaamd Aubergine


Het is niet de bedoeling datje het weet.
Mystiek

Het is tijd vertrouwen te hebben in het onbekende. Je voelt het antwoord al, zelfs al is het nog niet te zien. Vraag niet aan anderen wat zij zien, want alleen jij kunt de kern van de zaak zien; vertrouw erop dat je intu´tieve krachten je zullen leiden.

Kernbegrippen:

Tekens negeren; onbekende motivatie; intu´tief weten; angst voor het onbekende; reis

Kernwoorden:

Intu´tie, moed, nog niet in kaart gebracht

Legende

Een vrouw genaamd Aubergine belt om te bevestigen dat ze vanavond bij ons zal zijn, maar er is helemaal geen vrouw genaamd Aubergine uitgenodigd. Van de vier genodigden zijn er twee getrouwd en de andere twee, een vrouw en een man, kennen elkaar nog niet. Als deze mysterieuze vrouw de gast van de man was, had ze dat toch zeker wel gezegd? Een vrouw komt naderbij - de vrouw genaamd Aubergine. De vrouw die 'bij ons zal zijn vanavond'.

Inspiratie

Het is wijs de waarnemer te zijn. Reageer niet voordat je zeker bent van je zaak. Het onbekende is niet gemakkelijk, maar het is niet langer nodig er bang voor te zijn.

Persoonlijk onderzoek

Negeer ik mijn intu´tie? Wat ik vermoed, is waarschijnlijk waar. Ik moet blijven ademhalen.

Meditatie

Zie jezelf in een kristalheldere poel. Terwijl je door het water waadt, wervelt er een draaikolk naar je toe die je vastgrijpt. Aubergine is bang dat je weg zou gaan als je niet vast zou zitten. Verzeker haar ervan dat je blijft als ze je los laat. Ze gelooft je niet. Je hebt je eigen angst ontmoet. Doe je ogen open. Wat is echt? Wat is ingebeeld? Wat is niet langer nodig?