Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Ongeduld

Ongeduld - Staalblauwe Maan


Als ik het niet doe, gebeurt het nooit.
Ongeduld

Je verlangen te creŽren is mogelijk sterker dan de noodzaak je te schikken naar de goddelijke timing. De tijd om te stralen zal komen. Beweeg met de energie mee en niet ervoor; aanwezig
zijn is een beloning op zich.

Kernbegrippen:

Denken in schaarste; doodmoe zijn van al je inspanningen; succes door geduld

Kernwoorden:

Zich ontvouwen, openbaring, succes

Legende

Etan wacht op de dageraad, maar hij wordt ongeduldig en koopt een tweedehands maan. Zodra deze in de hemel hangt, doet hij een stapje naar achteren om zijn vakmanschap te bewonderen. De maan blijft niet op zijn plaats hangen, tenzij Etan het touw vasthoudt. Hemelgod verzekert hem dat de dageraad zal komen zodra hij loslaat, maar Etan is angstig en houdt het koord stevig vast, totdat hij in slaap valt en loslaat. Wanneer hij wakker wordt, is het ochtend en het stralende licht van de zon wordt slechts tegengehouden door zijn tweedehands maan.

Inspiratie

Het is nu niet verstandig overhaast beslissingen te nemen. Je hebt je wensen kenbaar gemaakt, laat het nu los. Als je overhaast te werk gaat, hou je misschien wel iets prachtigs tegen wat naar je onderweg is.

Persoonlijk onderzoek

Wil ik te snel? Als ik eerlijk ben tegenover mezelf, is er iets wat ik probeer te forceren?

Meditatie

Denk aan iets waar je hevig naar verlangt. De Staalblauwe Maan verschijnt en koelt de hitte van je emoties. Schrijf alle berichten op die je in het maanlicht ontvangt - het zijn boodschappen van de Raad van de Grote Geesten.