Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Uitbreiding

Uitbreiding - Hemelgod


Je zult het zien wanneer je het gelooft.
Uitbreiding

Je leven verandert nu jij je anders tegenover anderen gaat gedragen. Er komen nieuwe mensen in je leven. Bepaalde relaties zullen niet langer werken. Je hebt contact nodig met mensen die in dezelfde trilling van persoonlijke groei verkeren. Vraag aan hogere metgezellen je nu te adviseren.

Kernbegrippen:

Goede raad; vruchtbare samenwerking; geestelijke bijstand; onzekerheid; begeleid worden

Kernwoorden:

Raad geven, connecties, vooruitgang

Legende

Hemelgod wilde goede raad om de kleur van de hemel te kiezen. Hij wilde dat allen op aarde zich sereen zouden voelen wanneer ze naar zijn werk zouden kijken. Andere Grote Geesten zeggen hem te vertrouwen op zijn intu´tie. Hij zal weten welke kleur de juiste is wanneer hij deze ziet. Hemelgod vertrouwt - en ziet de kleur duidelijk voor zich. En zo werd de hemel Hemelsblauw.

Inspiratie

Advies vragen is van het grootste belang wanneer je met iets nieuws begint. Blijf weg bij mensen die alleen maar kritiek hebben op je dromen. Dit kan verandering in je vriendenkring betekenen.

Persoonlijk onderzoek

Hoe kan ik krachtige samenwerkingsverbanden aangaan? Komen er nieuwe mensen in mijn leven?

Meditatie

Haal je iets voor de geest waarvan je dacht dat het onmogelijk zou zijn - misschien je droombaan, meer geld, een heerlijke relatie... Stel je het je voor? Herhaal nu hardop: 'Ik weet dat dit mogelijk is.' Herhaal deze zin totdat je het gelooft. Wanneer je klaar bent, laat het dan los. Als je weet dat wat je verlangt mogelijk is, is het er al.