Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart IJdelheid

IJdelheid - Watermensen


Meer, beter, groter. Ja, dan zal ik me goed voelen.
IJdelheid

De breekbare balans tussen wat waar is in ons hart en wat we communiceren, wordt weerspiegeld in Water. Leef en communiceer je jouw waarheid of speel je maar mee? Dit kan een tijd van ontwaken zijn, tot een nieuwe manier van zijn. Pas op voor afleidingen die je wegtrekken bij je ware ik.

Kernbegrippen:

Gespannenheid over je komaf, leven in een illusie; zelftwijfel; kracht om te veranderen; minder connecties; inhoudsloze gesprekken

Kernwoorden:

Vertrouwen, bewustzijn, transformatie

Legende

Crystal, Peter en Mike zijn op een feest in het chique huis van Mike, en proosten op het succes van hun bedrijf. Een mysterieuze oude man verschijnt en vraagt hen waaraan ze de voorkeur geven: hebzucht of gulheid. In de war gebracht, geven ze geen van allen antwoord. Hij herinnert hen eraan dat meer niet hetzelfde is als beter, en ze lachen. Opeens zijn ze alleen, ver weg van het feest, in stijgend water. 'We krijgen meer!', schreeuwt Peter. Regen valt en het water stijgt sneller. 'Speel!', roept Crystal. 'We moeten genieten van wat we hebben.' Zodra ze plezier gaan maken in het water, stopt het met regenen.

Inspiratie

We zeggen allemaal dat we zullen stoppen als we genoeg hebben, maar het is nooit genoeg. Mogelijk zoek je buiten jezelf naar bevestiging.

Persoonlijk onderzoek

Voel ik me afgesloten van mensen in mijn leven? Ben ik bepaalde beperkende verbintenissen ontgroeid?

Meditatie

Visualiseer een aquablauw licht binnen in jou. Stel je voor dat je wordt omringd door mensen van wie je houdt. Voel hoe het licht groter wordt en over al je geliefden stroomt. Stuur dankbaarheid naar hen van wie je houdt en hen die je nog moet ontmoeten. Zegen hen allen. Wees je bewust van de energie en van eventuele boodschappen die je ontvangt.