Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Workaholic

Workaholic - Brad Bosbes


Terwijl ik aan het werk was, ging mijn leven aan mij voorbij.
Workaholic

Hier vermengt het aardse bruin van creŽren zich met de inspiratie van violet! Deze kaart duidt op een van de krachtigste manifesterende energieŽn. Je bent nu heel productief. Als wat je aan het creŽren bent stagneert, moet je misschien opladen. Ken je grenzen.

Kernbegrippen:

Gevoelens van onvermogen; aankondiging van transformatie; werk dat niet bevredigt; aandacht besteden aan waarschuwingen; je geest verfrissen om je werk te verbeteren

Kernwoorden:

Talent, plezier, vrienden

Legende

Brad Bosbes schildert en schildert... en schildert. Hij heeft nergens anders tijd voor dan voor het vervolmaken van zijn kunst. Een oudere bosbes herinnert Brad eraan dat ook hij op een dag oud en gerimpeld zal zijn, dus dat hij beter zijn leven voluit kan leven. Brad luistert naar het advies en merkt dat het hebben van plezier zijn kunst verrijkt en verscherpt. Hij ontdekt dat het leven het werk waardevol maakt.

Inspiratie

Wacht je tot je carriŤre hebt gemaakt voordat je begint met leven? Door je drukke werk verstop je je misschien wel voor wat er werkelijk toe doet.

Persoonlijk onderzoek

Werk ik teveel en heb ik misschien een burn-out? Is er iets belangrijks wat ik uit de weg ga en niet doe?

Meditatie

Stel je voor dat je iets waar je enthousiast over bent afmaakt. Rek je nu helemaal uit. Je ontdekt dat je op water drijft. Het water is precies op de juiste temperatuur en in harmonie met je lichaam. De Vrouwe van het Meer wiegt je. Voel hoe je heerlijk vrij beweegt en speelt. Ze nodigt je uit je bij haar te ontspannen. Geniet ervan.