Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Afzondering

Afzondering - Saffierblauw


Ik heb alles wat ik ooit nodig zou kunnen hebben.
Afzondering

Er zit een kinderlijke speelsheid verborgen onder het serieuze elegante uiterlijk van Saffier. Deze kaart kondigt voorspoed aan en de capaciteit alles goed te doen. Vertrouwen en loyaliteit worden aangeduid. Saffier heeft ook een groot vermogen tot genezing.

Kernbegrippen:

Zelfbehoud; smoesjes verzinnen; blijven voorbereiden; nooit gereed zijn voor actie.

Kernwoorden:

Festiviteit, ervaringen, spel.

Legende

Saffier is blauw. Nu en dan wordt hij ergens voor uitgenodigd, maar altijd slaat hij de uitnodiging af. Immers, wat moet hij in vredesnaam aan? Hij heeft ooit een smoking gekocht, 'voor het geval dat', maar die draagt hij niet want straks morst hij er nog iets op. En daarnaast, uitgaan zou zijn routine maar doorbreken. Hij heeft wel geprobeerd mensen te ontmoeten, maar heeft niemand 'van zijn kaliber' kunnen vinden. Dus blijft Saffier alleen en zwaarmoedig thuis.

Inspiratie

Wacht niet op het juiste moment om je leven te gaan leven. Je staat op het punt iets groots te ervaren, maar als je niet meedoet gaat het misschien aan je voorbij.

Persoonlijk onderzoek

Saffier kent het verschil niet tussen afzondering en eenzaamheid. lk wel?

Meditatie

Denk aan iets wat je steeds uitstelt - een vakantie, het bellen van een vriend, het huis schilderen... Doe je ogen dicht en stel je voor dat je helemaal opgaat in die activiteit. Kom terug wanneer je er klaar voor bent. Nu zal actie ondernemen veel eenvoudiger zijn.