Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Overvloed

Overvloed - Gouden munten


Ik wil je alleen maar geven wat je vraagt.
Overvloed

Goud staat voor de macht van de geest om te kiezen. De ene keuze kan wijs zijn, de andere dwaas. Een goede beslissing nemen kan misschien tijdelijk een opoffering inhouden, om later je verlangens waar te maken. Weet dat je altijd opnieuw kunt beslissen.

Kernbegrippen:

Overvloed door dankbaarheid; spijt laten gaan; goed omgaan met geld

Kernwoorden:

Vriendschap, wijsheid, meevaller

Legende

In een magische schatkist wisselen gouden munten verhalen uit. Eťn munt vertelt hoe een man haar dom genoeg liet vallen in een afvoerputje, en vervolgens huilde in plaats van te proberen haar eruit te halen. Later gebruikte een ondernemend meisje een draadje en kauwgum om haar eruit te vissen. De munten herinneren zich hoe dit meisje hen en vele andere spaarde en uiteindelijk een huis kocht. Aangezien alle munten ernaar verlangen goed besteed te worden, zijn ze het erover eens dat zij een wijs mens was.

Inspiratie

Denk aan jouw relatie met geld. Ben je het wijze meisje of de domme man? Geld wordt van nature aangetrokken door waardering en dankbaarheid.

Persoonlijk onderzoek

Pas op je financiŽle situatie te gebruiken als excuus om iets niet te doen. Geven jouw gedachten en daden over geld je kracht of ontnemen ze je dat?

Meditatie

Leg wat geld voor je neer. Pak het op. Heb je wel eens nagedacht hoeveel zielen dit hebben aangeraakt voor het naar jou toe kwam? Voel de energie. De waarde van geld is de uitwisseling van energie. Stel je voor hoe dit geld transformeert in wat jij wenst. Wees je bewust van je verbeterde relatie met geld.