Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Fašade

Fašade - Bronzen God


Dit is niet wie ik ben.
Fašade

Deze metaalachtige energie brengt persoonlijk comfort, en een diepe noodzaak je ware zelf te ontdekken. Ook aardse waarden en zorg voor anderen worden hier vertegenwoordigd.
Afgesneden zijn van gevoelens is een mogelijke uitdaging. Herontdek wie je
bent en denk nog eens na over de weg die je gaat.

Kernbegrippen:

Vervreemden van jezelf; je leven terugkrijgen, pijn uit de kindertijd helen

Kernwoorden:

Herstel, eenwording, spel

Legende

De bronzen jongen, Darnel, was nog jong toen zijn vader stierf en hij de man in de familie werd. Toen hij vele jaren later aan het wandelen was, werd hij plots betoverd door de aanblik van een groep spelende kinderen. Als kind had hij nooit gespeeld en hij verstopte zich achter een boom en huilde bittere tranen, waarna hij snel zijn emoties weer wegstopte. Pas aan het einde van zijn leven, op weg naar de hemel, stopte hij bij het park en eiste eindelijk zijn innerlijke kind op, het kind dat hij zoveel jaar eerder had achtergelaten.

Inspiratie

Als je ongelukkig bent in je relaties, ga je misschien met anderen om vanuit een vals gevoel van plicht. Probeer niet te zijn wat je niet bent.

Persoonlijk onderzoek

Bronzen God staat voor het terugkrijgen van je leven. Wat heb ik gedaan om de pijn uit mijn kindertijd te helen?

Meditatie

Stel je jezelf voor als kind, rennend en vliegend. Vlieg door de wolken en zoek een speeltuin in de lucht. Schommel, ga van de glijbaan, lach en zoek, als je wilt, andere kinderen om mee te spelen. Geniet. Terwijl je daar bent, ontvang je een bericht. Je kunt je kind-zelf vragen of er iets is wat je moet weten.