Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Zielsverwant

Zielsverwant - Roos zonder Doornen


Het is tijd mijn ware gevoelens onder ogen te zien.
Zielsverwant

Deze kaart duidt op het veranderen van oude communicatiepatronen en het openstaan voor een nieuwe vorm van interactie. Mogelijk zul je niet langer in staat zijn gesprekken te voeren die je authenticiteit niet voeden. Vrijheid ligt in het verschiet - nog mooier dan je het je kunt voorstellen.

Kernbegrippen:

Jouw waarheid spreken; kiezen voor liefde; vrijheid door transformatie; verzet tegen verplichtingen; een onverwachte uitkomst; nieuwe waarheden

Kernwoorden:

Authenticiteit, schat, vertrouwen

Legende

Het is zijn tijd om haar weer te verlaten - om het script te gebruiken dat hij op dit punt altijd gebruikt. Hij weet zelfs wat ze zal gaan zeggen. Ze zal zeggen, 'Hoe kun je me dit aandoen...?' Maar onverwacht zegt ze 'Ik hou van je.' De woorden uit het script sterven in zijn mond. Hij worstelt om ze eruit te krijgen - een paar woorden maar en hij zal vrij zijn - maar ze komen niet. Opeens trekt hij haar dicht tegen zich aan. Hij houdt van haar. Dit is de ware vrijheid die hij zocht.

Inspiratie

Om van de schoonheid van een roos te genieten, moeten we het risico nemen geprikt te worden door onze innerlijke doornen. Dit biedt ons een nieuwe manier van leven. De beste prikkel om te veranderen is liefde.

Persoonlijk onderzoek

Welke waarheid omarm ik? Deze kaart zegt je niet langer in een leugen te leven. Kernbegrippen: Jouw waarheid spreken; kiezen voor liefde; vrijheid door transformatie; verzet tegen verplichtingen; een onverwachte uitkomst; nieuwe waarheden.

Meditatie

Haal diep adem en ontspan tot je jezelf terugvindt op een veilige plaats. Vraag de Grote Spirits je te helpen om datgene waarnaar je hunkert in de ogen te kijken. Laat alle zenuwen door je heen gaan. Misschien weet je nu hoe je de huidige situatie moet benaderen en anders zal deze wetenschap spoedig tot je komen.