Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Verspilling

Verspilling - Kanariegeel


Lk ben meer dan ik denk.
Verspilling

Laat je gedachten rustig wegzweven. Kanariegeel ondersteunt de creativiteit van dagdromen. Het verschil zien tussen een dagdroom en een doordacht plan is belangrijk, want creativiteit
moet uit zijn kooi bevrijd worden.

Kernbegrippen:

Actie ondernemen; tevreden met dromen; in kringetjes denken; grote intelligentie; smoesjes ophangen; uitstellen

Kernwoorden:

Kameraadschap, verbinding, ondersteuning

Legende

Kanarie heeft geweldige ideeŽn voor een actiefilm met als held zijn baasje, mevrouw Robinson. Vaak bespreken ze het opwindende plot met vrienden en familie. Maar wanneer ze geld krijgen om de film daadwerkelijk te maken, kiezen Kanarie en mevrouw Robinson ervoor in plaats hiervan op een cruise te gaan. De rest van hun leven praten ze over hun geweldige verhaal -en leven in een fantasie, niet in de werkelijkheid.

Inspiratie

Pas op dat je niet gevangen raakt in het verhaal dat je vertelt. Ben je van plan te doen wat je zegt?

Persoonlijk onderzoek

Een gebrek aan planning duidt niet op moeilijkheden. Doe ik wat ik zeg?

Meditatie

Ga stil zitten en denk aan datgene waar je zo vaak over praat. Adem diep in. Wat wil je doen? Wees je bewust van het gevoel in je lichaam. Is het angst? Enthousiasme? Zet, in je geestesoog, een stap in de richting van het vervullen van je wens. Denk je bijvoorbeeld aan het schrijven van een boek? Pak een vel papier of zet de computer aan. Zet dan de volgende stap. En de volgende. Blijf je erover dromen - of ga je het doen?