Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Gebed

Gebed - Koele Citroenlimonade


Mijn gebeden worden verhoord.
Gebed

De engelen in citroengeel inspireren onderzoek en originele gedachten. Ga verder en zie de waarheid - en geef je over aan een hoger doel. Hier is sprake van samenwerking en de bereidheid van gedachten te veranderen. Probeer de controle los te laten.

Kernbegrippen:

Alle gebeden worden verhoord; volgen waar het leven je leidt; dienstbaar zijn; vervulling

Kernwoorden:

Helderheid, bestemming, authenticiteit

Legende

Een oude man zit op zijn veranda met zijn kleinzoon limonade te drinken en haalt herinneringen op. Hij had eigenlijk een reizende priester willen worden. Hij was klaar geweest zijn ouderlijk huis te verlaten, toen zijn vader hem eraan herinnerde te bidden om begeleiding. Diezelfde nacht stierf zijn vader en de man besefte dat Spirit hem zei dat hij moest blijven. Nu geniet zijn kleinzoon van de limonade en de oude man glimlacht: hij heeft er nooit spijt van gehad dat hij op de boerderij is gebleven.

Inspiratie

Koele Citroenlimonade herinnert ons eraan dat er altijd een plan is. Als je op een zijspoor bent gekomen, zul je worden teruggeleid naar je ware roeping.

Persoonlijk onderzoek

Als mijn meest krachtige gedachten een vorm van gebed zijn, hoe kan ik dan leven in een actief gebed?

Meditatie

In de wetenschap dat je niets mee kunt nemen wanneer je de aarde verlaat, en dat gedachten je wereld scheppen, is het van belang om nu te denken aan de dingen die jou gelukkig maken. Alles hebben waarnaar je verlangt begint met op het juiste ,401, moment nemen wat je nodig hebt. Vertrouw erop dat je het beste aangeboden zult krijgen. Of je aanneemt wat je wordt aangeboden of niet, is helemaal aan jou.