Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Vreugde

Vreugde - Dansend Madeliefje


Laten we gewoon springen en zien wat er gebeurt.
Vreugde

Deze levendige energie loopt op wolkjes. Een pure vreugde komt voort uit afstandelijkheid. Madeliefjesgeel brengt vreugde, maar ervaart die zelf niet. Haar doel is uit te stralen wat van binnen zit. Deze krachtige energie stuwt je ondernemingen voorwaarts. Het is te afstandelijk om zelf creatief te zijn, maar zal zo nodig hulp aantrekken om je doelen te bevorderen.

Kernbegrippen:

Een kanaal voor vreugde; afgesloten van vreugde; hoger doel; diepgaande invloed op levens; verbeterde gezondheid; een geboorte

Kernwoorden:

Vreugde, speelsheid, verrukking

Legende

We weten niet veel van Dansend Madeliefje, maar we weten wei dat ze vreugde brengt wanneer ze verschijnt. Iedereen die haar ziet wordt vrolijker en vrediger. Ruzies stoppen wanneer zij eraan komt. Mensen genezen zelfs als gevolg van haar aanwezigheid. Niemand weet waar ze vandaan komt, en net voordat de televisieploegen arriveren, is ze weer verdwenen.

Inspiratie

Dansend Madeliefje vertegenwoordigt een nieuwe vreugdevolle levensfase en een duidelijke verandering, zoals een verhuizing, een nieuwe baan of een huwelijk. Dit is het moment net na de sprong. Je ziet misschien nog niet waar je naartoe gaat, maar je zult op je pootjes terechtkomen.

Persoonlijk onderzoek

Wat kan ik doen om meer vreugde in mijn leven te brengen? Aanwezig zijn is niet hetzelfde als iets werkelijk ervaren.

Meditatie

Neem plaats bij Dansend Madeliefje. Kijk naar haar en laat je vullen met haar vreugde. Stel je nu een bal vol zonneschijn voor in je solar plexus. Laat die steeds groter worden en de hele ruimte vullen met deze stralende energie. Stuur deze met liefde het universum in. Zaken manifesteren zich snel na contact met deze energie.