Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Wonder

Wonder - Zonnefontein


Integriteit is de vonk die het licht laat schijnen.
Wonder

De helderste van alle gedachten bevindt zich in zonnig geel, zoals natuurlijke stralen voortkomen uit pure integriteit. Wees altijd eerlijk en openhartig. Met de energie van de zon staat je een wonder te wachten. Je weet instinctief wat authentiek is, vertrouw hierop.

Kernbegrippen:

Een licht zijn; de weg verlichten voor anderen; aanstaande wonderen

Kernwoorden:

integriteit, geschenken, beloning

Legende

Donkerstad is een stad vol op zichzelf gerichte mensen. Op een dag krijgt Betty na een aankoop teveel wisselgeld terug - en ze brengt het teveel betaalde geld terug. Een stralend licht barst uit de stomp van een dode eikenboom in het centrum van de stad. De burgers zijn verbouwereerd door het plotselinge licht, maar stellen geen vragen en veranderen niets aan hun praktijken. Op een dag vraagt een kind aan de Zonnefontein waarom ze gekomen is. Ze vertelt dat ze schijnt voor alles wat goed is in de wereld, en verschijnt wanneer iemand een goede daad doet. De inwoners van Donkerstad zijn geroerd en worden onzelfzuchtiger.

Inspiratie

Laat jij mensen binnen of doe je alsof je ze niet ziet? Je kunt pijn niet buitensluiten zonder vreugde buiten te sluiten. Vriendelijkheid bestaat om integriteit magie te geven.

Persoonlijk onderzoek

Het wezen van inspiratie is integriteit. Kan er op mij gerekend worden?

Meditatie

Stel je een warm geel licht voor dat uit de hemelen stroomt. Ga onder de bruisende energie staan en laat het over je heen spoelen. Laat alle materiŽle zorgen wegsmelten. Zonnefontein zal nu tot je spreken. Wanneer je klaar bent, keer dan terug naar je normale bewustzijn en schrijf op wat je gehoord hebt.