Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Voltooiing

Voltooiing - Laatste Zonsondergang


Een leven komt tot een buitengewoon einde.
Voltooiing

Dit is een warme en zonnige energie die vrede geeft aan een einde, waardoor het ontroerend wordt in plaats van verdrietig. Er gebeurt iets wat buiten je controle valt, dus aanvaard de voltooiing gracieus. Hier is geen drama, alleen maar standvastigheid.

Kernbegrippen:

Je erfdeel eer aandoen; een natuurlijk einde van een groots avontuur; een nieuw begin aan de horizon; een nieuw avontuur; hen die ons iets geven in ere houden

Kernwoorden:

Verdienste, vasthoudendheid, vervulling

Legende

John was opgegroeid in een weeshuis en had nooit nieuwe schoenen gekregen tot hij in 1942 bij het leger ging. Aan het einde van de oorlog was hij een onderscheiden veteraan en had hij overleefd wat veel van zijn broeders niet hadden overleefd. Later werd hij een geliefd acteur. Maar hij zou de geschiedenis ingaan als een oorlogsheld. Toen hij werd begraven, glimlachte de Godin hem toe en verwelkomde hem in de hemelen.

Inspiratie

Dit is een herinnering om alle schoonheid in je leven te koesteren, ook afsluitingen. Overdenk hoe jij de geschiedenis in zal gaan en ontdek waaraan je de meeste waarde hecht. Wees niet bang voor voltooiing, omarm het.

Persoonlijk onderzoek

Ben ik aanwezig in het moment? Hoe reageer ik op het idee van voltooiing?

Meditatie

Laat al je gevoelens over eindigheid op je afkomen, wat ze ook zijn. Ben je er bang voor of geven ze je vreugde? Hou een tijdje een dagboek bij om hierover helderheid te krijgen.