Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Volharding

Volharding - Wortelkleurige Mantel


Geef niet op voor het Wonder geschiedt.
Volharding

Deze kaart verwijst naar beweging en ware gevoelens. Richt je op wat jou ondersteunt. Mogelijk verkeer je in een zeer emotionele staat en deze kaart kan inspireren of ontmoedigen. Je krijgt een manier aangereikt om iets weer op de rails te krijgen.

Kernbegrippen:

Doorbraak; onzichtbare hulp; je niet gewaardeerd voelen; twijfel overwinnen

Kernwoorden:

Standvastig, succes, wonderen

Legende

De wortelkleurige mantel van Shannon was een geschenk van een beroemde toneelspeelster en ze draagt hem altijd, als symbool voor haar eigen talent. Op een dag, hevig gefrustreerd door alles wat ze heeft moeten opgeven in haar streven naar succes, gooit Shannon de mantel af en geeft haar acteercarrière op. De grote godin probeert Shannon ervan te overtuigen haar mantel weer aan te doen en vol te houden, maar ze luistert niet. Als ze had volgehouden had er, net om de hoek, groot succes op haar gewacht.

Inspiratie

Wanneer we ons uitverkoren werk doen, dienen we de hoogste orde; als we stoppen, brengen we de universele balans in de war. Waar je naartoe werkt, zal verwezenlijkt worden. Je ziet het misschien niet, maar het ligt voor je.

Persoonlijk onderzoek

Kan ik de gevoelens die me afleiden negeren? Kan ik de angst loslaten, en volhouden?

Meditatie

Stel je voor dat je op een pad wandelt, gehuld in een mantel. Je bereikt een glazen muur. Door het glas heen zie je je doelen. Stap naar voren en loop door de muur heen. Je mantel valt op de grond en blijft liggen bij je verleden. Laat hem liggen. Je hebt hem niet meer nodig.