Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Impasse

Impasse - Reggie Roest


Dit pad is versperd: omleiding.
Impasse

Wat gebeurd is, is gebeurd. Deze kaart kan duiden op het einde van grote emotionele onrust. De macht van koers te veranderen en het juiste pad op te gaan wordt gesteund door Roest. Je engelen verschijnen om je te beschermen op de lange termijn. Dit is een omleiding, geen 'Nee.' Blijf in het hier en nu. De dingen zullen veranderen. Ga, op dit moment, waarheen je geleid wordt.

Kernbegrippen:

Verandering van richting; jezelf herpakken en opnieuw focussen; bescherming tegen gevaar; beschermengelen

Kernwoorden:

Wijsheid, kansen, overgave

Legende

Reggie Roest is een beschermengel. Op een dag vinden twee vrienden, Clem en Craig, tot hun ongenoegen Reggie op hun pad, die de weg door de bergen blokkeert, en hen geen ruimte geeft hem te passeren. Ze vragen zich af waarom Reggie hen wil tegenhouden maar durven hem niet te passeren, dus ze nemen een andere route. Dan vervolgt ook Reggie zijn weg. Hij heeft hen beschermd tegen een lawine die hen het leven zou hebben gekost.

Inspiratie

Dit is een omleiding, niet het einde. De weg is geblokkeerd en je staat voor een impasse, maar het doel is er nog. Wacht niet af tot je huidige situatie verandert. Blijf gericht op je doel en zoek een andere weg.

Persoonlijk onderzoek

In hoeverre kan ik mij aanpassen? Wat onthult deze kaart over mijn gevoelens over en mijn reactie op vertragingen?

Meditatie

Visualiseer wat je wilt creŽren. Zie jezelf datgene doen wat nu voor je gevoel wordt tegengehouden. Voel de vreugde die deze uitkomst je zal schenken. Wanneer je zover bent, open dan je ogen en schrijf op wat je hebt gevisualiseerd. Bedenk dat er vele wegen zijn die leiden naar je bestemming.