Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Passie

Passie - Prinses van Amber


Zachtjes sis en schijn ik
Passie

Deze kaart duidt op een creatieve focus en het vermogen de passie te laten opvlammen die nodig is om te manifesteren wat je verlangt. De macht van Amber is dat geconcentreerde emotie alles kan creŰren, want het brengt de gave van emotionele discipline.

Kernbegrippen:

Je passie volgen; authentiek zijn; voor jezelf opkomen; erkend worden; buitengesloten voelen door familie/vrienden; emotioneel in balans zijn; sterke vrouwelijke energie; een gelukkige afloop

Kernwoorden:

Passie, dapperheid, vorstelijkheid

Legende

De Prinses van Amber brengt haar tijd door met vrijwilligerswerk. Niets of niemand is te min voor haar, ze houdt van haar onderdanen en zorgt voor hen als een trouwe dienaar. Wanneer de kranten haar bekritiseren, smeekt haar familie haar zich wat 'koninklijker' te gedragen. Ze weigert. In een vrije verkiezing stemt het volk en kiest, tot grote verbazing van de aristocratie, de prinses als hun nieuwe leider.

Inspiratie

Wanneer je je taak bezield vervult, is dit altijd goed. Volg je gevoel, je weet intu´tief wat juist is voor jou.

Persoonlijk onderzoek

Ondersteunen mijn dagelijkse bezigheden mijn werkelijke passie? Waar wil ik voor staan?

Meditatie

Stel jezelf de volgende vragen: Wat is mijn sterkste punt? Wat zijn mijn uitdagingen? Hoe dien ik anderen? Hoe ben ik mezelf van dienst? Wat vertegenwoordigt liefde in mijn leven? Sluit je ogen en nodig de prinses van Amber uit voor een wandeling. Wat onthult ze je?