Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel Chakra orakelkaart Vernieuwing

Vernieuwing - Geranium


Dit is een nieuw begin.
Vernieuwing

Je krijgt een kans te ontwaken in een nieuw leven. Misschien is het verstandig je wortels dieper in de grond te laten groeien en jezelf te verankeren door te inventariseren wat je zou willen creŽren. Het is tijd om opnieuw te beginnen en een sterke fundering te maken.

Kernbegrippen:

Ontspringen uit een heilzamere bron; voelen alsof je in het duister tast; verandering van omstandigheden; onverwachte zegeningen

Kernwoorden:

Wedergeboorte, ontwaken, levenslot

Legende

De blaadjes van Geranium verschrompelen en worden meegenomen door de wind. Ze wordt uit haar pot gehaald en is diepbedroefd wanneer ze wordt weggegooid. Maar wanneer ze wakker wordt, bloeit ze weer! Nu is ze in een groot park (een voormalige stortplaats), omringd door weelderig groen, en haar wortels reiken dieper dan ooit tevoren en geven haar alle mogelijkheden voor haar nieuwe leven.

Inspiratie

Wat een einde lijkt is dat misschien uiteindelijk niet. Dit verandert misschien wel in een bijzondere kans. Vertrouw erop dat wat er ook komt, het beter is dan wat je tot nu toe kende.

Persoonlijk onderzoek

Sta ik positief tegenover veranderingen? Of voel ik me verslagen? Ben ik klaar voor mijn nieuwe ik? Kernbegrippen: Ontspringen uit een heilzamere bron; voelen alsof je in het duister tast; verandering van omstandigheden; onverwachte zegeningen.

Meditatie

Stel je voor dat je afgedankt wordt, zoals Geranium. Voel haar angst en droefheid wanneer ze zich overgeeft aan het onontkoombare. Ontwaak nu ergens anders. Merk op hoe je je voelt. Laat je gevoel je meenemen op een reis. Gun jezelf om te zien en te horen welke ervaring er dan ook voor je bedoeld is. Neem waar hoe je omgaat met verandering.