Orakels.net
Home Orakelkaarten Chakra Wijsheid Orakel De Chakralegging

De Chakra Kaartlegging

In deze legging met zeven kaarten vertegenwoordigt iedere kaart die je trekt één van de zeven belangrijkste chakra's. Bedenk dat een probleem of onzekerheid in één van de chakra's vaak terug te leiden is naar het voorgaande chakra. Deze legging verbindt de wijsheid van alle chakra's om je een volledig beeld te geven van je ware motieven, gedachteprocessen, uitdagingen en het pad dat voor je ligt. Elke chakrapositie beschrijft het aspect van je leven dat verbonden is met dat chakra.

Trek 7 Chakra Orakelkaartenachterkant chakra-orakelkaart

1

achterkant chakra-orakelkaart

2

achterkant chakra-orakelkaart

3

achterkant chakra-orakelkaart

4

achterkant chakra-orakelkaart

5

achterkant chakra-orakelkaart

6

achterkant chakra-orakelkaart

7

1 Rood - Eerste chakra - Basis van de lezing

Deze kaart laat zien wat jou op dit moment kracht geeft, wat jouw bron van energie is en wat nog moet groeien om je intentie te ondersteunen.

2 Oranje - Tweede chakra - Je emotionele gesteldheid

Hier vind je je ware gevoelens, evensals dat wat je verlagens aantrekt af afstoot. Het onthult het peil van je emotionele zelfbeheersing, in hoeverre je gevoelens er mogen zijn, en dat wat je emotioneel gezien ondersteunt of blokkeert.

3 Geel - Derde chakra - Waar denk je aan?

Dit verwijst naar je intellectuele proces. Zijn ej gedachten je van dienst of tarten ze je? Het geeft manieren om je focus te verhelderen en scherpen, en onthult verborgen energielekken en familiegewoonten die je blokkeren.

4 Groen - Vierde chakra - Doe je iets met hart en ziel?

Hier vind je de weg van je hart. Wat hier wordt geopenbaard is doorslaggevend voor je reis. De kaart laat je zien hoe je jezelf bevrijdt van emotionele verplichtingen uit het verleden. Verborgen overeenkomsten die je hebben tegengeheouden zullen zich hier laten zien. Je ziet wat moet worden geheeld.

5 Blauw - Vijfde chakra - Hoe je jezelf uit

Dit duidt op je vermogen om te communiceren, elk hiaat tussen wat je zegt, wat je wilt en wat je werkelijk wilt, en ook manieren om je innerlijke realiteit te veranderen zodat je uiterlijke realiteit verandert.

6 Paars - Zesde chakra - Zesde zintuig

Dit is je innerlijke kompas. Hier zul je zien hoe je je intuïtie gebruikt. Ook heimelijke familiezaken die je belemmeren kunnen hier opdoemen. Dit verwijst ook naar je intuïtieve gave en kan je levensdoel onthullen.

7 Neutraal - Zevende chakra - Vertrouw op Spirit

Dit is de kaart van de resultaten. Het zal een uitkomst onthullen die afhangt van je vermogen de drie aspecten vand eze kaart aan te pakken:
  • Het Donker of onderbewuste
  • De Dageraad of dat wat nu paatsvindt
  • Het Licht of de hoogste boodschap van deze kaart