Orakels.net
Home Tarot Beschermengelen tarot Betekenis

Beschermengelen Tarotkaarten betekenis

Het Beschermengelen Tarot houdt de traditionele structuur van tarot aan, met een aantal veranderingen die haar liefdevolle en ondersteunende aard benadrukken. Elke kaart is veilig voor hooggevoelige mensen.

De Grote Arcana bestaat nog steeds uit 22 kaarten en zijn de grote gebeurtenissen en keerpunten in ons leven, zoals huwelijk, zwangerschap, veranderingen in relaties en werk, en het overwinnen van persoonlijke obstakels. Hij bestaat ook uit verschillende levensfasen van kindertijd tot de oude dag.

De tarotkaarten van de Kleine Arcana zijn genummerd van 1 (Aas) tot 10, met daarnaast nog vier hofkaarten. Deze hofkaarten zijn omgedoopt in het Beschermengelen Tarot tot Vriendenkaarten. Voor elk symbool vind je een Boodschapper (kaart 11), een Helper (kaart 12), een Heler (kaart 13) en een Beschermer (kaart 14). De Kleine Arcana staat voor de alledaagse aspecten van - en de mensen in - ons leven. Normaal bestaat de Kleine Arcana uit staven, bekers, zwaarden en munten. In de Beschermengelen Tarot bestaat de Kleine Arcana uit Actie, Emotie, Gedachte en Overvloed. De tarotkaarten zijn zo nog makkelijker te begrijpen en interpreteren.

Beschermengelen Tarotkaarten van de Grote Arcana

De Grote Arcana bestaat uit 22 kaarten die de grote gebeurtenissen en keerpunten in ons leven beschrijven. De kaarten van de Grote Arcana kunnen ook staan voor de verschillende levensfases, van de kindertijd tot de oude dag. Elke kaart is genummerd, zoals gebruikelijk in tarot.

0 - Een nieuw begin

Je staat aan het begin van een wonderbaarlijke reis! Er is geen enkele reden om bang te zijn, want je beschermengelen wandelen altijd naast je op je pad. Je hebt de wereld unieke geschenken gegeven, als je jezelf bevrijdt van dat wat je tegenhoudt. Nieuwe mogelijkheden zullen verschijnen, als je er echt in gelooft.

1 - Verwezenlijk je dromen

Je bent er klaar voor! Er is geen verdere voorbereiding nodig. Zet de eerste stappen in de richting van de door jouw gewenste veranderingen - ook al zijn het maar kleine stapjes. Wees bedacht op tekenen die je in de juiste richting wijzen, en ook op hulpmiddelen en steun die op wonderbaarlijke wijze op je pad verschijnen.

2 - Ga naar binnen

Je bent heel intuÔtief, en binnen in jou wachten vele prachtige inzichten. Neem de tijd om stil te zijn en door middel van meditatie of gebed te luisteren naar je hartverlangens. Het is niet nodig meteen actie te ondernemen. Wees geduldig met jezelf.

3 - Creativiteit en overvloed

Je wordt vriendelijk aangespoord in actie te komen! Je bent gereed om grote dingen te volbrengen en werkelijk je volledige zelf te worden. Het is een tijd van grote creativiteit, het opstarten van geliefde projecten, of het krijgen van kinderen. Volg je passie, en overvloed en geluk zullen zich voor je manifesteren.

4 - Organisatie

Je plannen zijn goed, en alles zal nog vloeiender verlopen als je een beetje organisatie en discipline toevoegt. De sleutel tot succes is je creativiteit zachtjes laten sturen door logica. Sta ervoor open hulp te vragen aan iemand die rationeel is ingesteld, of ga op zoek naar een mentor.

5 - Sluit je naasten in je armen

Dit is een periode van grote spirituele groei voor je, daarom is het nog belangrijker je te omringen met mensen die van je houden en die je opvattingen delen. Wees bereid hulp van anderen te accepteren. Misschien vind je geborgenheid in traditionele oplossingen, of misschien verlang je er diep in je hart naar om nieuwe dingen uit te proberen.

6 - Open je hart

Sta de liefde toe overal om je heen te groeien en op te bloeien. Je hebt zo lang gewacht op deze emotioneel vervullende ervaring, en nu is het eindelijk zover. Neem je beslissingen door te luisteren naar je hart en vervolgens de aangegeven stappen te zetten. Vreugde leidt tot een levenslustig en gezond bestaan.

7 - Sta open voor succes

Kijk eens naar alle prachtige dingen die je kunt doen wanneer je luistert naar jouw goddelijke leiding! Je hebt de balans gevonden tussen zoveel verschillende prioriteiten, en je bent overwinnaar uit de bus gekomen. Er zal veel erkenning en lof jouw kant op komen, maar word hier niet verlegen van. Sta anderen toe je te overladen met de dankbaarheid die je verdient!

8 - Rechtvaardige beslissingen

Je engelen voelen dat je je zorgen maakt, maar ze verzekeren je ervan dat dit nergens voor nodig is! Hou vol, en weet dat de hemel haar goddelijk licht over de situatie laat schijnen en dat alles wordt geheeld. Neem de tijd alle details grondig door te nemen. Vergeving zal alle betrokken vrede brengen.

9 - De spirituele leraar

Tijd alleen doorbrengen levert je veel op. Gebruik deze momenten van afzondering om je te richten op liefde, en manieren waarop je aan je naasten kunt geven. Wees een stralend licht als voorbeeld voor anderen om te volgen. Zoek als je leven op dit moment onvervuld voelt zelf een spirituele leraar.

10 - Een positieve verandering

Je engelen hebben je gebeden gehoord en hebben zich verenigd om wezenlijke en vreugdevolle veranderingen in je leven te creŽren. Er komt volle beweging in de situatie en er is nu grote vooruitgang mogelijk. Misschien moet je snel beslissingen nemen, omdat alles plotseling in een stroomversnelling raakt. Wees zelfverzekerd en vertrouw op de leiding die je ontvangt.

11 - Innerlijke kracht

Jij bezit grote moed en zachtaardigheid. Misschien besef je niet hoe sterk en krachtig je bent, maar er is geen probleem dat jij niet kunt oplossen. de compassie de je anderen zo gul schenkt, moet je ook jezelf schenken. Blijf standvastig als het juiste antwoord op iemands vraag nee is.

12 - Helder zien

Het is tijd de zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Je bent gezegend met het vermogen voorbij de huidige situatie te kunnen kijken en geweldige mogelijkheden te zien! Maak je geen zorgen - het gebrek aan voortgang terwijl je je plan nog eens overdenkt is maar tijdelijk. Omarm je eigenheid en maak er gebruik van.

13 - Loslaten

Het verleden loslaten kan lastig lijken, maar het kan ook heel bevrijdend zijn. Je engelen zullen je helpen loslaten zodat je hoger kunt vliegen dan ooit tevoren. Een einde betekent altijd een nieuw begin. Kies ervoor je door deze situatie te laten leiden naar een vreugdevoller leven. Verander je leen door je gedachten te veranderen!

14 - Een win-win oplossing

In diversiteit schuilt kracht. Door de ideeŽn van anderen te vermengen met die van jezelf, kom je vaak tot een wonderbaarlijke oplossing! Begint met aandacht voor de aspecten waarover iedereen het eens is, en stel je dan open om tot een compromis te komen en samen te werken. Stem je af op elkaar en kies voor een gematigde aanpak.

15 - Kies vrijheid

Het voelt misschien nu en dan alsof je weg geblokkeerd is, maar vaak is dit slechts een illusie. Je kunt jezelf bevrijden van de obstakels waar je nu zoveel aandacht aan geeft, door een ander pad te kiezen. Richt je gedachten niet op negativiteit, en bedenk in plaats daarvan oneindig veel andere mogelijkheden waarvoor je kunt kiezen.

16 - Nieuwe ronden, nieuwe kansen

De hemel geeft je een teken dat het tijd is een nieuwe weg in te slaan. Vaak is dit omdat je niet gelukkig bent en een doel mist in je leven. Dit is een signaal om veranderingen door te voeren die passen bij je diepste verlangens en spirituele waarheden.

17 - Feest

Dit is een prachtige periode in je leven. Moeilijkheden verdwijnen, en het licht aan het einde van de tunnel is als een vallende ster: je mag een wens doen! De tijd is rijp om langetermijndoelen op te stellen voor een vreugdevolle toekomst. Vertrouw erop dat alles prachtig zal uitpakken.

18 - IntuÔtie en inzicht

Je intuÔtieve vermogens zijn nu heel zuiver, dus je kunt erop vertrouwen dat je innerlijke kompas je in de juiste richting zal sturen. Volg je eigen inzichten boven het advies van anderen, en laat je niet leiden door angst of zorgen. Het is misschien het beste je geheimen op dit moment niet te delen.

19 - Waardering

Gefeliciteerd! Je plannen hebben geweldig uitgepakt en nu is het jouw moment om te stralen. Geweldige nieuwe ideeŽn zullen bij je opkomen, en succes is vrijwel verzekerd. Uit jezelf openhartig en eerlijk, in de wetenschap dat je de mensen om je heen kunt vertrouwen. Sta open voor onverwachte mogelijkheden.

20 - Terugblik en bespiegeling

Je hebt heel veel bereikt in je leven, en veel om trots op te zijn. Nu is het tijd te besluiten hoe je verder gaat. Terwijl je terugblikt op het verleden en nadenkt over het heden, zul je een steeds helderder beeld krijgen van je goddelijke levensdoel. Laat je niet afleiden door wat er van je wordt verwacht. Wees je ware zelf!

21 - Succesvolle afsluiting

Dit is een tijd van ongelooflijke vervulling! Je hebt alle recht blij te zijn, een gevoel van compleetheid te ervaren, en trots te zijn op de geweldige taak die je hebt volbracht. Je bent gezegend met vele spirituele inzichten. Binnenkort begin je weer aan een nieuwe reis, maar neem nu heerlijk de tijd om je te koesteren in het gelukkige besef dat al je dromen zijn uitgekomen!

Beschermengelen Tarotkaarten van de Kleine Arcana

Vanaf hier zijn de kaarten, zoals gebruikelijk in tarot, ongenummerd. De Kleine Arcana van het Beschermengelen Tarot bestaat uit vier symbolen. Deze symbolen zijn Actie, Emotie, Gedachte en Overvloed, en corresponderen met de historische symbolen staven, bekers, zwaarden en munten. Elk symbool kent 14 kaarten, van Aas tot Beschermer, net als bij normale speelkaarten. Waar de Grote Arcana de belangrijke keerpunten van het leven vertegenwoordigt, weerspiegelt de Kleine Arcana gewoonlijk de alledaagse aspecten van het leven. De Vriendenkaarten van de Kleine Arcana (Boodschapper, Helper, Heler en Beschermer) kunnen in een reading staan voor een situatie of een persoon.

Het afgebeelde geslacht van deze Vriendenkaarten is geen absoluut feit. Als je een kaart trekt waarop toevallig een vrouw staat, maar de karaktereigenschappen klinken je in de oren als die van een man die je kent, volg dan dat inzicht en interpreteer die kaart als een verwijzing naar een man.

De Actie reeks

Het eerste deel van de Kleine Arcana draait helemaal om creativiteit, passie, inspiratie en beweging. Het vertegenwoordigt de dagelijkse dingen in onze loopbaan, onze ambities, en vertelt waarin we grootste dingen kunnen bereiken. Maar het staat ook voor ons gezinsleven, onze spirituele reis, en hobby's die we actief beoefenen... zo ongeveer alles wat ons energie geeft, wat onze passie en onze creativiteit doet ontvlammen. We kunnen dromen hebben, maar zonder actie te ondernemen komen ze niet uit!

Aas van Actie

Deze cherubijn kondigt een periode vol prachtige nieuwe kansen aan die te maken hebben met je creativiteit, je werk, of het navolgen van je dromen. Dit is een actiekaart, en als je aan het uitstellen was, is het nu tijd om in actie te komen. Het is ook een heel goed moment om een nieuw bedrijf op te starten. Vertrouw op je kwaliteiten!

Twee van Actie

Vertrouw op je vermogen uitstekende keuzes te maken. Er zijn overal om je heen volop mogelijkheden, als je maar doorgaat. Misschien is het tijd met een nieuwe partner in zee te gaan, die je kan helpen een succes te maken van je carriŤre of creatieve bezigheden. Richt je op het grote geheel in plaats van de details van het huidige moment.

Drie van Actie

Alles werkt mee! Nu je schip binnen is, is het tijd om te beslissen wat je volgende grote project zal zijn. Je kunt ervoor kiezen verder te bouwen op je huidige succes, of verdergaan met iets totaal anders. Wees indien nodig bereid te reizen.

Vier van Actie

Door je harde werken en oprechte inspanningen voel je je nu veilig, tevreden, en financieel zeker. Je verdient het om rust te nemen en te genieten van het geweldige leven dat je hebt gecreŽerd. Dit kan het moment zijn om een heerlijke gebeurtenis te vieren, zoals een verloving, een bruiloft, de aankoop van een nieuw huis, of de geboorte van een kind.

Vijf van Actie

Je engelen willen je laten weten dat je huidige uitdaging je dwingt assertief en vol zelfvertrouwen te zijn. Wees bereid voor jezelf op te komen en je positie te verdedigen! Je hebt het recht je terug te trekken van mensen die alleen maar drama in je leven brengen.

Zes van Actie

Wat een geweldige ervaring voor je! Je project is een groot succes en brengt je prijzen, promotie of andere erkenning voor je harde werk. Goed gedaan! Als iemand die je kan helpen aanbiedt je bij te staan, weet dan dat deze persoon door de hemel gezonden is, en zeg ja!

Zeven van Actie

Het is tijd je persoonlijke macht op te eisen! Voel je zelfverzekerd, je engelen zullen je de kracht geven nee te zeggen wanneer dit goed is voor jou. Het is mogelijk dat je worsteling in feite voortkomt uit een onopgelost innerlijk conflict, in plaats van een geschil met anderen.

Acht van Actie

Er gebeurt momenteel zo veel dat het allemaal wat overweldigend kan voelen voor je. En toch, het is heerlijk het zo druk te hebben met het werk waarvan je houdt! Wees dankbaar voor de zegeningen van de hemel die je tijd in beslag nemen, ook al voelt het als een uitdaging. Als je wordt gevraagd het vliegtuig te nemen, doe dit dan vol vertrouwen.

Negen van Actie

Je hebt hard gewerkt om de zaken in je leven te creŽren die je koestert, zoals geliefde relaties, geweldige prestaties, en huis en haard. Je kunt gerust zijn dat al deze schatten - en jijzelf - voortdurend door je engelen worden beschermd. Daar staat tegenover dat Moeder Aarde, de dieren, en het milieu jouw bescherming nodig hebben.

Tien van Actie

Je werkt te hard! De engelen verzoeken je een gezonde balans te vinden tussen je werk en je privťleven. Wees bereid hulp aan anderen te vragen om je een beetje te ontlasten, zodat je beter voor jezelf kunt zorgen. Jezelf forceren om anderen blij te maken, kan je gezondheid schaden.

Boodschapper van Actie

Iets nieuws en spannends op het gebied van creativiteit of je werk trekt je aandacht. Je voelt een grote behoefte iets nieuws te leren, en bent er klaar voor, hoewel je je misschien een beetje onzeker voelt. Doe het toch! Deze kaart staat voor iemand in je leven (of misschien wel jijzelf) die creatief en enthousiast is, gefascineerd door het leven, en alles wil uitproberen.

Helper van Actie

Je bent gezegend met alle mooie dingen die je mag doen! Het zou fijn zijn als je een moment kon nemen om eerst een plan te bedenken, maar waarschijnlijk mis je daarvoor de tijd. Dus ga aan de slag, volg je gevoel, en geniet ervan! Jij of iemand die je ontmoet is heel zelfverzekerd, bekwaam, en enthousiast... en doet alles met een glimlach.

Heler van Actie

Dit is een periode waarin je alles kunt doen wat je wilt zolang je het van harte doet. Er wordt je gevraagd vele dingen tegelijk te doen. Dit vind je niet erg zolang je het gevoel hebt dat je iets van betekenis doet. Deze kaart duidt iemand aan die liefdevol, intelligent, gepassioneerd en leuk is, en dat zou heel goed een beschrijving van jou kunnen zijn! Deze persoon kan gepast omgaan met moeilijke situaties.

Beschermer van Actie

Dit is jouw moment om naar voren te stappen en een leider te zijn. Er wordt gevraagd om je natuurlijke leiderschapskwaliteiten. Dit is jouw moment in de schijnwerpers, dus ga in het licht staan en straal zodat iedereen je kan zien! Deze kaart staat ook voor iemand met charisma, die inspirerend is, houdt van een uitdaging, en ervan geniet in het middelpunt van de belangstelling te staan.

De Emotie reeks

Het symbool Emotie gaat volledig over je gevoelens. Mens zijn is een kostbare, veelzijdige ervaring. We ontdekken voor het eerst de liefde en we geven elkaar een belofte. We krijgen kinderen, kopen huizen, en scheppen familiebanden. De impact van die families - soms familie door geboorte en soms door ons zelf gekozen - is een heel krachtig deel van ons leven. Maar dit symbool draait niet alleen om onze emotionele gevoelens. Ook onze aangeboren talenten en spirituele ervaringen worden in dit deel van de Kleine Arcana besproken.

Aas van Emotie

Deze cherubijn kondigt aan dat er een prachtige nieuwe emotionele ervaring in je leven zal komen. Misschien ontmoet je iemand die je hart sneller dot kloppen, of je huidige relatie ondervindt een opleving. Het is ook mogelijk dat door je open hart je intuÔtieve vermogen veel sterker worden.

Twee van Emotie

Een relatie wordt dieper wanneer twee mensen op elkaar verliefd worden, of een bestaande relatie wordt hechter. Vriendschappen kunnen zich verdiepen tot een spirituele band. Wederzijds respect en begrip zijn aanwezig of zullen zich ontwikkelen. Geef lastige relaties nog een kans. Er is nog hoop!

Drie van Emotie

Er is geweldig nieuws op komst! Berichten van verlovingen, zwangerschappen, geboortes, of afstuderen zullen worden onthuld. Nieuwe vriendschapsbanden zullen worden gevormd, of gelijkgestemden zullen door elkaar worden aangetrokken. Een opwindend nieuw begin of een gelukkig einde is binnen handbereik.

Vier van Emotie

Er zijn lieve mensen die je graag willen helpen. Er worden je kansen aangeboden, maar je ziet of vertrouwt de geschenken van de hemel niet. Kijk om je heen! Dagdromen of met je aandacht naar binnen gaan is een gezonde manier om helderheid te krijgen - als je vervolgens tenminste handelt naar je dromen.

Vijf van Emotie

Vergeving is een belangrijk onderdeel van heling. Vergeef jezelf en de mensen om je heen voor alle fouten uit het verleden zodat iedereen weer verder kan. Rouwen hoort bij het leven. Vraag je engelen of je dierbaren je te helpen om vlot door het proces heen te gaan zodat je weer verder kunt op het pas naar vreugde.

Zes van Emotie

Herinneringen kunnen je hart met vele emoties vullen. Het is belangrijk dat je je verleden getrouw herinnert, zonder het als beter of slechter te zien dan het was. Mensen die je vroeger kende kunnen onverwacht weer in je leven komen. Kinderen kunnen nu een belangrijk thema zijn, of misschien is het goed je weer te verbinden met je eigen innerlijke kind.

Zeven van Emotie

Je engelen vragen je een belangrijke beslissing te nemen die je al een tijdje uitstelt. Waarschijnlijk weet je wel welke keus je moet maken, maar je schuift het voor je uit zodat je niemand anders van streek maakt. Vraag de hemel om raad en neem vervolgens de beslissing die staat voor wie jij werkelijk bent.

Acht van Emotie

Je voelt een diep verlangen naar iets van betekenis is je leven. In je hart weet je wel dat er 'meer' is in de wereld. Het kan tijd zijn van loopbaan te veranderen, te verhuizen, of een andere grote verandering in gang te zetten. Doe wat juist is voor jou, en ga op zoek naar je nieuwe leven!

Negen van Emotie

Dit is een magische periode in je leven waarin wensen worden vervuld en dromen uitkomen. Het lijkt misschien alsof je gewoon een geluksvogel bent, maar in werkelijkheid is deze gelukkige tijd jouw welverdiende beloning omdat je zo'n liefdevol en prachtig mens bent. Je engelen vragen je te genieten van je leven en meer plezier te maken!

Tien van Emotie

Het leven heeft je gezegend met een geweldige en liefhebbende familie. Groot geluk en emotionele vervulling wachten aan de horizon. Harmonie met degenen van wie je houdt is verzekerd. Wanneer je anderen vergeving, begrip en vriendelijkheid schenkt, word je beloond met onvoorwaardelijke liefde.

Boodschapper van Emotie

Dit is het begin van een nieuwe emotionele ervaring die kan uitgroeien tot iets diepers. Je kunt een boodschap ontvangen die van gevoelens spreekt waarvan jij niet bewust was. Een uitnodiging van een sociale gebeurtenis kan binnenkort zijn weg naar je vinden. Er is sprake van iemand die heel zacht en liefdevol is, met alleen maar vriendelijke bedoelingen. Jij zou het kunnen zijn, zeker als je artistiek, verlegen en gevoelig bent.

Helper van Emotie

De romantiek bloeit op en ineens ben je verliefd. Geschenken als bloemen, liefdesbrieven en gedichten liggen in het verschiet. Er kan sprake zijn van huwelijksaanzoeken, bruiloften, en banden uit vorige levens. Een romantische, dromerige en emotionele onbekende kan in je leven komen. Deze persoon kan een kunstenaar zijn, met bijzonder romantische ideeŽn over de liefde.

Heler van Emotie

Het is nu tijd om je hart te volgen en de volledige omvang van je emoties te voelen. Misschien voel je je zo geneigd anderen te verzorgen dat je vergeet voor jezelf te zorgen. Flitsen van intuÔtie schenken je ongelooflijke inzichten. Jij of iemand anders is een zachtaardige, teerhartige liefdevolle en betrouwbare vriend.

Beschermer van Emotie

Deze situatie vraagt om emotionele volwassenheid en absoluut vertrouwen. De mensen om je heen hebben alleen maar goede bedoelingen, dus je kunt vertrouwen op het advies dat je van hen krijgt. Problemen zullen worden opgelost. Deze kaart duidt ook op een gulle, menslievende en verfijnde persoon op wie je onvoorwaardelijk kunt bouwen. Dit zou een verwijzing kunnen zijn naar deze karaktereigenschappen in jezelf.

De Gedachte reeks

Dit symbool vertegenwoordigt onze beleving, hoe we in ons leven omgaan met onze persoonlijke waarheden en integriteit, zorgen over gerechtigheid en rechtvaardigheid, en de impact van de Wet van Aantrekking. Onze geest is een machtig instrument dat ons vooruit kan helpen of ons kan tegenwerken, afhankelijk van het feit of we kiezen voor een optimistische en hoopvolle aanpak of onszelf laten wegzinken in pessimisme en angst. Het overgrote deel van onze zorgen is onnodig, en daarom probeert het symbool van Gedachte ons erop te wijzen wanneer we er onbedoeld mee instemmen dat ons mentaal gebabbel de verkeerde afslag neemt. Deze kaarten verwijzen ook naar hoe we met anderen communiceren. Ze vragen ons zacht te zijn in onze woorden en eraan te denken onze waarheid te spreken zoals we zouden willen dat anderen hun waardheid zouden spreken.

Aas van Gedachte

Deze cherubijn is gekomen om je te feliciteren met je briljante nieuwe idee, dat je waarlijk is ingegeven! Het is belangrijk helder en grondig te communiceren met iedereen die betrokken is bij de implementatie van je idee. Laat je niet weerhouden door kleine problemen onderweg. Dit zijn niet meer dan kleine koerswijzigingen die je plan nog beter maken.

Twee van Gedachte

Je engelen hebben gemerkt dat je stil blijft staan. Je denkt na over verschillende mogelijkheden, en lijkt maar niet te kunnen kiezen. Vraag je engelen om tekenen welke richting je op moet gaan, of luister naar je eigen innerlijke stem. Diep van binnen weet je wat je moet doen.

Drie van Gedachte

Liefdevolle engelen omgeven je om je te helen en te bemoedigen. De droefheid die je nu voelt zal in de loop van de tijd vervagen, en dan zul je duidelijk zien hoe belangrijk deze situatie is geweest voor je spirituele groei. Neem alle tijd die je nodig hebt om jezelf en anderen te vergeven zodat je de toekomst weer met blijdschap kunt verwelkomen.

Vier van Gedachte

Breng tijd door in de natuur en luister naar de raad van je engelen en naar je eigen innerlijke stem, want de situatie blijven analyseren zal je niet de antwoorden geven die je zoekt. Denk er eens over na een vakantie te nemen of in ieder geval een pauze in te lassen om je te verkwikken en helder te krijgen wat je volgende stap moet zijn. Mediteren kan je hierbij heel goed ondersteunen.

Vijf van Gedachte

Het pad waarop je je bevindt, leek het juiste, maar nu loop je tegen een obstakel aan. Er is een betere koers voor jou, die je uiteindelijk veel gelukkiger zal maken. Veranderingen zijn noodzakelijk zodat je weer de juiste richting op gaat. Vermijd negatieve mensen die energie van je weghalen of ongewenst drama in je leven brengen.

Zes van Gedachte

Vredige tijden wachten aan de horizon! De stormen zijn voorbij, en nu kun je zien dat je bijna bij je bestemming bent. De stress in je leven zal verdwijnen, en plaatsmaken voor gelukkiger tijden. Het kan noodzakelijk zijn te reizen, over water of naar een ander land.

Zeven van Gedachte

Een situatie in je leven bracht je in verwarring, maar nu is alles ineens helemaal duidelijk voor je. Of de waarheid je nu is onthuld door engelen, bekendgemaakt door een vriend, of door jou zelf ontdekt, het voelt geweldig om wakker en bewust te zijn. Voel je vrij te vragen om tijd voor jezelf, als je daar behoefte aan hebt.

Acht van Gedachte

Het voelt misschien alsof je wordt beperkt door de omstandigheden, maar dat is slechts een illusie. Doe jezelf de belofte niet in een situatie te blijven hangen die je ongelukkig maakt. Wacht niet tot iemand je komt redden, red jezelf!

Negen van Gedachte

Wees niet zo streng voor jezelf en richt je aandacht op het positieve. Het is niet nodig je zorgen te maken. Voorbereid zijn op het ergste helpt niet. Weet dat de hemel een oplossing zal bieden. Als je last hebt van slapeloze nachten of ergens zenuwachtig over bent, geef het probleem dan over aan je engelen.

Tien van Gedachte

Een lastige situatie is ten einde gekomen, en je kunt een zucht van verlichting slaken. Nu de moeilijke tijden achter je liggen, kun je weer vooruit kijken. Het is belangrijk om op dit kruispunt alles los te laten. Iemand in je leven kan nu eindelijk vrij zijn van zijn of haar verslaving of wederzijdse afhankelijkheid.

Boodschapper van Gedachte

Je bent opgewonden over een nieuw onderwerp of intellectueel project! Er is zoveel te leren voordat je klaar denkt te zijn om verder te gaan. Nieuwe informatie kan vragen om aanpassing van je plannen. Bekijk alle documenten zorgvuldig. Je kent, ontmoet, of bent iemand die dolgraag leert en kennis deelt. Deze persoon is begaafd en oprecht, maar ook ongenuanceerd en een beetje tactloos.

Helper van Gedachte

Je leven staat op het punt een vlucht te nemen! Gebeurtenissen die in de wacht leken te staan, vragen ineens je volledige aandacht. Er is geen tijd om rustig na te denken... je moet nu in actie komen. Bekijk de details zo goed als je kunt. Je kent, ontmoet of bent iemand met een snel verstand die onmiddellijk begrijpt wat er gedaan moet worden. Deze persoon is zowel zelfverzekerd als moedig.

Heler van Gedachte

Het is tijd je leven op te schonen! Doe alles weg wat je omgeving rommelig of jou ongeorganiseerd maakt. Mensen die van je nemen maar niets teruggeven zou je ook moeten laten gaan! Jij of een belanghebbende in deze situatie bent/is wijs en betrokken, hebt/heeft inzicht en een heerlijk gevoel voor humor, en biedt veel levenservaring.

Beschermer van Gedachte

Je kunt worden gevraagd als woordvoerder voor een doel dat je na aan het hart ligt. Je engelen zullen je de volmaakte woorden influisteren, en je zult het geweldig doen. Je kunt worden gevraagd als mentor of zelf een mentor zoeken. Bij deze situatie is iemand betrokken die professioneel is, met een positieve instelling en frisse nieuwe ideeŽn. Het kan zijn dat deze persoon (die jij heel goed zelf zou kunnen zijn) emotioneel onbereikbaar is.

De Overvloed reeks

Dit symbool behandelt zaken van de fysieke wereld. De boodschappen hebben betrekking op materiële rijkdom, de gezondheid van ons lichaam, onze loopbaan of zaak, evenals andere (hulp-)bronnen die in ons leven verschijnen. In het symbool Emotie wordt veel gesproken over het gevoelsleven en de tedere gevoelens die we hebben voor onze dierbaren. Het symbool Overvloed spreekt ook veel over onze familie, maar meer over financiële zekerheid, afkomst, educatie, en de zorg om veiligheid. Dit symbool verwijst ook naar ons rentmeesterschap over planten, dieren, onze leefomgeving, en Moeder Aarde, naast onze omgang met en zorg voor elkaar.

Aas van overvloed

Deze cherubijn brengt geweldig nieuws, van buitenkans! Allerlei hulpmiddelen komen naar je toe om je te helpen met je plannen. Deze hulpmiddelen kunnen geld inhouden, of advies, of hulp om dingen gedaan te krijgen. dit is een goed moment om een nieuw avontuur te starten, van baan te veranderen of voor jezelf te beginnen. Het is mogelijk dat je belangrijke contracten moet tekenen.

Twee van Overvloed

Je leven kan op het moment een beetje uit balans zijn. Misschien heb je meerdere banen of probeer je over te snappen naar de baan van je dromen. Het is belangrijk de dingen niet te zwaar op te nemen en contact te houden met je innerlijk kind. Maak je werk zo leuk en luchtig als je kunt! Multitasken met een positieve houding brengt je succes.

Drie van Overvloed

Je passies leiden je naar je goddelijke levensdoel. Doe wat je het liefst doet, en vertrouw op je talent. lees alles wat er te leren valt over het onderwerp van je interesse door cursussen te volgen, een mentor te zoeken, of gelijk gestemde zielen op te zoeken. Sta je creativiteit toe een vlucht te nemen!

Vier van Overvloed

Het is tijd om na te denken over je relatie met geld. Geef je het te makkelijk uit, of hou je het krampachtig vast? Dit kan ook gaan over hoe je jezelf aan anderen geeft. Is je hart open, of hou je je in? Je harde werk en verstandige investeringen zullen je groot succes opleveren!

Vijf van Overvloed

Iedereen heeft wel eens behoefte aan een helpende hand. Je engelen willen je laten weten dat je je huidige problemen niet alleen hoeft te doorstaan. Accepteer de hulp van de mensen om je heen. De situatie die je ervaart is maar tijdelijk. Dit is misschien niet het juiste moment om voor jezelf te beginnen. Wees geduldig.

Zes van Overvloed

De hemel opent wijd haar liefdevolle armen en overspoelt je met overvloed! Een onverwacht geschenk is onderweg. Aanvaard het met dankbaarheid en nederigheid, in de wetenschap dat je in de toekomst de kans zult krijgen de gulheid te retourneren door aan anderen te geven. Denk eens na over vrijwilligerswerk voor een goed doel.

Zeven van Overvloed

Wees geduldig! Soms groeien dromen langzaam. Maak je geen zorgen. Je harde werken zal voor een overvloedige oogst zorgen. Dit is een goed moment je voor te bereiken, want binnenkort zullen de zaken heel snel gaan. Gebruik deze tijd om uit te rusten en plannen te maken.

Acht van Overvloed

Dit is een tijd om te leren en je vaardigheden verder te verbeteren. misschien voel je inspiratie om weer naar school te gaan, of naar congressen over interessante onderwerpen, of jezelf te bekwamen in de helende kunsten. Dit is een goed moment om van baan te veranderen of die promotie na te streven. Het geheim van succes zit hem in de details. Hou je projecten goed in de gaten.

Negen van Overvloed

Het leven is heerlijk! al je harde werken en toewijding aan je dromen zul je veel vrede en voldoening schenken. neem de tijd te genieten van rustige momenten van beschouwing en ontspanning. voel je vrij om jezelf kleine luxe cadeautjes te geven. je hebt de financiŽle zekerheid en onafhankelijkheid waarvan je nu geniet zelf verdiend.

Tien van Overvloed

De hemel heeft je enorm gezegend! Je gezinsleden voelen zich met elkaar verbonden en zijn een eenheid. Voor de kinderen wordt goed gezorgd en als de tijd daar is, zul je comfortabel met pensioen kunnen gaan. Je hebt je gezin de waarde en de vreugde geleerd van het kunnen herkennen van goed en kwaad, en je mag heel trots zijn op jezelf!

Boodschapper van Overvloed

Heerlijk nieuws met betrekking tot je werk; een nieuw baan of promotie, of misschien word je toegelaten op een goede opleiding. Misschien voel je je gereed iets te gaan doen wat een echte uitdaging is, en heel bevredigend. Bij deze situatie kan iemand betrokken zijn die leuk is om mee om te gaan, en soms wat ondeugend. Deze persoon - misschien ben jij het wel - is jeugdig, optimistisch, en heel slim!

Helper van Overvloed

Hoewel je veel te doen hebt, is het van groot belang dat je eerst orde op zaken stelt. Zodra je planning rond is, kun je de handen uit de mouwen steken en aan de slag gaan, je beschermengelen zijn altijd bij je en staan klaar om je te helpen. deze kaart duidt ook op een bijzonder liefdevolle, hartelijke, en loyale vriend...iemand met een groot hart, een goed verstand, en eindeloos geduld. Die persoon zou jij kunnen zijn!

Heler van Overvloed

Twijfel er nooit aan dat jij het verschil kunt maken! Jouw creativiteit en vermogen tot innoveren maken je plannen gegarandeerd tot een succes! Dit kan het moment zijn om je op je carriŤre te storten, maar vergeet niet tijd vrij te maken voor je gezin. In deze situatie is er sprake van een persoon (misschien jijzelf) die nuchter is, met een talent voor ontwerpen en decoreren. Hij of zij is ruimdenkend en verzorgend.

Beschermer van Overvloed

Dit is een periode van groot succes voor je. Al je plannen zijn gezegend en zullen volmaakt verlopen. In de nabije toekomst verschijnen er onverwachte carriŤremogelijkheden. Zorg ervoor dat je ze accepteert. Deze kaart duidt erop dat iemand met een geweldige carriŤre bij deze situatie betrokken is. Dit is een machtig persoon, en bijzonder integer, die houdt van hard werken. Deze persoon zou jij kunnen zijn!