Orakels.net
Home Affirmatiekaarten Until Today kaarten Er zijn tijden dat de juiste weg een verkeerde afslag neemt...en dat is oké!

Er zijn tijden dat de juiste weg een verkeerde afslag neemt...en dat is oké!Er zijn tijden dat de juiste weg een verkeerde afslag neemt...en dat is oké! Beschrijving Er zijn tijden dat de juiste weg een verkeerde afslag neemt...en dat is oké!


Tot op heden heb je je wellicht gerealiseerd dat het niet goed is om in situaties te blijven die niet goed voor je zijn, hopende dat ze verbeteren.

Enkel voor vandaag, realiseer je dat wanneer je alles gedaan hebt dat je kon doen, dat er simpelweg niets meer is dat je kunt doen, en dat het niet gezond of productief is om het toch te proberen!Until Today affirmatiekaarten kopen?

Until Today affirmatiekaarten
Until Today affirmatiekaarten

De 'Until Today' kaarten gemaakt door Iyanla Vanzant geven prachtige boodschappen mee die het aloude gezegde weerspiegelen: "Van uitstel komt afstel."

Dit inspiratiekaartendek bevat 50 prachtige kaarten voor spirituele groei en gemoedsrust. Gebruik deze dagelijkse gedachten om jezelf eraan te herinneren dat de makkelijkste manier om verandering te creëren het aanpassen van je houding is - vandaag!

Until Today affirmatiekaarten kopen