Orakels.net
Home Affirmatiekaarten Until Today kaarten Mensen zien dingen van me die ik zelf niet kan zien (of kies om niet te zien).

Mensen zien dingen van me die ik zelf niet kan zien (of kies om niet te zien).Mensen zien dingen van me die ik zelf niet kan zien (of kies om niet te zien). Mensen zien dingen van me die ik zelf niet kan zien (of kies om niet te zien). beschrijving


Tot op heden ben je jezelf misschien niet bewust geweest om te erkennen dat er dingen zijn over jezelf die wellicht wat aandacht nodig hebben.

Enkel voor vandaag, probeer bewust te zijn van je zwakheden wanneer ze vermeld worden, ongeacht de bron.Until Today affirmatiekaarten kopen?

Until Today affirmatiekaarten
Until Today affirmatiekaarten

De 'Until Today' kaarten gemaakt door Iyanla Vanzant geven prachtige boodschappen mee die het aloude gezegde weerspiegelen: "Van uitstel komt afstel."

Dit inspiratiekaartendek bevat 50 prachtige kaarten voor spirituele groei en gemoedsrust. Gebruik deze dagelijkse gedachten om jezelf eraan te herinneren dat de makkelijkste manier om verandering te creëren het aanpassen van je houding is - vandaag!

Until Today affirmatiekaarten kopen