Orakels.net
Home Affirmatiekaarten Until Today kaarten Er zijn mensen die rondlopen in een volwassen lochaam, maar niet volwassen zijn!

Er zijn mensen die rondlopen in een volwassen lochaam, maar niet volwassen zijn!Er zijn mensen die rondlopen in een volwassen lochaam, maar niet volwassen zijn! Beschrijving Er zijn mensen die rondlopen in een volwassen lochaam, maar niet volwassen zijn!


Tot op heden ben je wellicht verward geweest over de verschillen tussen volwassenen en volwassen zijn. Volwassenen klagen; volwassen mensen accepteren totale verantwoordelijkheid voor zichzelf en hun acties.

Enkel voor vandaag, onderzoek jezelf om zeker te zijn dat je volwassen kwaliteiten en gedrag ontwikkelt.Until Today affirmatiekaarten kopen?

Until Today affirmatiekaarten
Until Today affirmatiekaarten

De 'Until Today' kaarten gemaakt door Iyanla Vanzant geven prachtige boodschappen mee die het aloude gezegde weerspiegelen: "Van uitstel komt afstel."

Dit inspiratiekaartendek bevat 50 prachtige kaarten voor spirituele groei en gemoedsrust. Gebruik deze dagelijkse gedachten om jezelf eraan te herinneren dat de makkelijkste manier om verandering te creëren het aanpassen van je houding is - vandaag!

Until Today affirmatiekaarten kopen