Orakels.net
Home Affirmatiekaarten Until Today kaarten Wanneer ik alles gedaan heb dat ik heb kunnen doen, dan kan ik geen spijt hebben van wat ik niet gedaan heb!

Wanneer ik alles gedaan heb dat ik heb kunnen doen, dan kan ik geen spijt hebben van wat ik niet gedaan heb!Wanneer ik alles gedaan heb dat ik heb kunnen doen, dan kan ik geen spijt hebben van wat ik niet gedaan heb! Beschrijving Wanneer ik alles gedaan heb dat ik heb kunnen doen, dan kan ik geen spijt hebben van wat ik niet gedaan heb!


Tot op heden heb je wellicht ongeduld, twijfel en spijt ervaren.

Enkel voor vandaag, wijd jezelf toe aan de kunst van geduldig zijn. Wees geduldig met jezelf. Wees geduldig met anderen. Wees geduldig met het leven. Geduld loont, altijd!Until Today affirmatiekaarten kopen?

Until Today affirmatiekaarten
Until Today affirmatiekaarten

De 'Until Today' kaarten gemaakt door Iyanla Vanzant geven prachtige boodschappen mee die het aloude gezegde weerspiegelen: "Van uitstel komt afstel."

Dit inspiratiekaartendek bevat 50 prachtige kaarten voor spirituele groei en gemoedsrust. Gebruik deze dagelijkse gedachten om jezelf eraan te herinneren dat de makkelijkste manier om verandering te creëren het aanpassen van je houding is - vandaag!

Until Today affirmatiekaarten kopen