Orakels.net
Home Affirmatiekaarten Until Today kaarten Ik respecteer mezelf te veel om in een situatie te blijven die me niet meer goed doet.

Ik respecteer mezelf te veel om in een situatie te blijven die me niet meer goed doet.Ik respecteer mezelf te veel om in een situatie te blijven die me niet meer goed doet. Beschrijving Ik respecteer mezelf te veel om in een situatie te blijven die me niet meer goed doet.


Tot op heden heb je jezelf wellicht moedig genoeg gevonden om in een relatie of situatie te blijven die je niet meer goed doet, omdat je wist hoe je erin kon blijven.

Enkel voor vandaag, ga na waarom je gebleven bent en of het je spirituele pijn opgeleverd heeft.Until Today affirmatiekaarten kopen?

Until Today affirmatiekaarten
Until Today affirmatiekaarten

De 'Until Today' kaarten gemaakt door Iyanla Vanzant geven prachtige boodschappen mee die het aloude gezegde weerspiegelen: "Van uitstel komt afstel."

Dit inspiratiekaartendek bevat 50 prachtige kaarten voor spirituele groei en gemoedsrust. Gebruik deze dagelijkse gedachten om jezelf eraan te herinneren dat de makkelijkste manier om verandering te creëren het aanpassen van je houding is - vandaag!

Until Today affirmatiekaarten kopen