Orakels.net
Home Affirmatiekaarten Until Today kaarten Tot op heden heb je wellicht gedacht dat wat er met je en om je heen gebeurt bepaalt wie je bent.

Tot op heden heb je wellicht gedacht dat wat er met je en om je heen gebeurt bepaalt wie je bent.Tot op heden heb je wellicht gedacht dat wat er met je en om je heen gebeurt bepaalt wie je bent. Beschrijving Tot op heden heb je wellicht gedacht dat wat er met je en om je heen gebeurt bepaalt wie je bent.


Enkel voor vandaag, sta vertrouwen, vreugde, geduld en vrede toe om je karakter te creŽren en te laten bepalen welke aanpak je hanteert bij levenservaringen.Until Today affirmatiekaarten kopen?

Until Today affirmatiekaarten
Until Today affirmatiekaarten

De 'Until Today' kaarten gemaakt door Iyanla Vanzant geven prachtige boodschappen mee die het aloude gezegde weerspiegelen: "Van uitstel komt afstel."

Dit inspiratiekaartendek bevat 50 prachtige kaarten voor spirituele groei en gemoedsrust. Gebruik deze dagelijkse gedachten om jezelf eraan te herinneren dat de makkelijkste manier om verandering te creëren het aanpassen van je houding is - vandaag!

Until Today affirmatiekaarten kopen